Anasayfa

'Kimse devlet ile baş edemez, isyan edenler ezilir'

Ağrı Valisi Işın: - "Kimse devlet ile baş edemez, isyan edenler ezilir. İşte görüyoruz sağda solda. Lütfen ilimizin ve mahallemizin huzurunu muhafaza edip, fitne ve fesada izin vermeyelim"

Haber Giriş : 2016-01-10T14:33, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Ağrı Valisi Musa Işın, "Kimse devlet ile baş edemez, isyan edenler ezilir. İşte görüyoruz sağda solda. Lütfen ilimizin ve mahallemizin huzurunu muhafaza edip, fitne ve fesada izin vermeyelim" dedi.

Vali Musa Işın, eşi Tuban Işın ve Vali Yardımcısı Sedat İnci ile Yüzüncü Yıl Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyen Işın, devletin ve hükümetin esas amacının vatandaşın huzur içinde yaşayabilmesini sağlamak olduğunu belirterek, vatandaşın huzursuzluğunun kendisini de etkilediğini ifade etti.

Işın, "Vatandaşlarımız aç yatarsa, ben de huzursuz olurum. Sağlık hizmetini alamayan varsa benim buna öncülük etmem lazım. Allah'a çok şükür sizlerde takdir edersiniz ki devletimiz eskisi gibi değildir. Devletimiz zengin ve güçlüdür. Fakir fukarasına yardımcı olup, sahip çıkmaktadır. Devlet kömürünü vermektedir, sağlık hizmetini karşılıksız yapmakta ve çocuklarınızı okula göndermektedir" diye konuştu.

Allah'ın verdiği değerlerin kıymetinin bilinmesi gerektiğini vurgulayan Vali Işın, şunları söyledi:

"Bizim rehberimiz odur. Bizim rehberimiz onu takip eden Ahmed-i Hani Hazretleri'dir. Onun gibi evliya ve ulemalardır. Ama biz peygamberin yolunu terk edersek, Ahmed-i Hani gibi insanların yolunu terk eder, başkalarının yoluna saparsak, biz o zaman her türlü bela bizi bulur. Biz sizi sevdiğimiz kadar sizde kendinizi sevin. Biz sizin huzurunuzu istediğimiz kadar sizde kendi huzurunuzu isteyin. Mahallemize sokulmak istenen fitneye asla fırsat vermeyin. Yüzüncü Yıl Mahallesi iyi bir mahalledir. Sizin huzurunuzu bozmak isteyen insanlara fırsat vermeyin. İçeriden ve dışarıdan. Komşularınızı, çocuklarınızı ve gençlerinizi uyarın. Kimse devlet ile baş edemez, isyan edenler ezilir. İşte görüyoruz sağda solda. Lütfen ilimizin ve mahallemizin huzurunu muhafaza edip, fitne ve fesada izin vermeyelim."

Milletin huzuru için çalışıp, gayret gösterilmesini isteyen ve kimsenin milletin huzurunu kaçırmaya hakkı olmadığını belirten Işın, ülke huzurunun bozulmasının hiç kimse için bir faydası olmadığını kaydetti.

Işın, "Eğer faydası varsa bozalım. Çocuklarımızı terörist yapalım. Kızlarımızı, çocuklarımızı dağa gönderelim. Buralarda da bombalar patlasın, herkes huzursuz olsun. İnsanlar evlerini barklarını alıp, sağda solda perişan olsunlar. Biz bunu istemiyoruz. Biz huzur istiyoruz" dedi.

Vali Işın, birlik ve beraberlik için yanlış insanların peşinden gidilmemesi gerektiğini bildirdi.

Anadolu Ajansı