Anasayfa

Bulanık Kaymakamı yaşamını yitirdi

Haber Giriş : 2006-11-03T10:10, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Muş'un Bulanık İlçesi Kaymakamı Mehmet Aydın, gece geçirdiği kalp krizi sonucu öldü.







31 yaşındaki Kaymakam Aydın, gece evinde geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı Bulanık Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Evli bir çocuk babası olan Mehmet Aydın, daha önce Sinop ve Erzurum'un Çat ilçesinde görev yapmıştı.

Aydın'ın cenazesi bugün ilçede düzenlenecek törenin ardından uçakla Ankara'ya gönderilecek.

Geçirdiği kalp krizi sonucu dün gece hayatını kaybeden Bulanık Kaymakamı Mehmet Aydın'ın cenazesi, İlçe Kaymakamlığı önünde düzenlenen törenin ardından memleketi Yozgat'a gönderildi.

Düzenlenen cenaze törenine Muş Valisi İbrahim Özçimen, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Eyüp Bölük, Emniyet Müdürü Mehmet Özkan, ilçe kaymakamları, Bulanık İlçesi'nde görev yapan devlet memurları ve ilçe halkı katıldı. Yapılan saygı duruşunun ardından duaların okunduğu törende konuşan Muş Valisi İbrahim Özçimen, "3 gün önce görevine başlayan çalışkan ve geçmişi başarılarla dolu bir arkadaşımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Hayatını kaybeden kardeşimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ise sabırlar diliyoruz" diye konuştu.

Törende Vali İbrahim Özçimen ve 31 yaşında hayatını kaybeden Kaymakam Aydın'ın eşi Derya Aydın ile oğlu Eray Osman Aydın (3) gözyaşlarını tutamadı. Kaymakam Mehmet Aydın'ın cenazesinin Muş'tan uçakla Ankara'ya, oradan da karayoluyla memleketi olan Yozgat'a gönderileceği bildirildi.

Anadolu Ajansı