Anasayfa

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit ailesine başsağlığı diledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mardin, Diyarbakır, Hakkari ve Şırnak'ta şehit olan Karaman, Uysal, İlkhan, Can, Demiryürek, Gençleşen ve Mutlu'nun ailelerine taziye telgrafı gönderdi

Haber Giriş : 2016-04-13T15:51, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin, Diyarbakır, Hakkari ve Şırnak'ta şehit olan askerlerin ailelerine başsağlığı diledi.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mardin, Diyarbakır, Hakkari ve Şırnak'ta şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Mustafa Karaman, Jandarma Uzman Çavuş Halis Uysal, Piyade Üsteğmen Onur İlkhan, Ulaştırma Uzman Çavuş Cihangir Can, Piyade Uzman Çavuş Kadir Demiryürek, Piyade Astsubay Üstçavuş Tevfik Ayhan Gençleşen ve Tankçı Uzman Çavuş Özcan Mutlu'nun ailelerine başsağlığı telgrafı gönderdi.

Hatice Özdemir

Anadolu Ajansı