Görsel Sanatlar Öğretmeni Hamit Yıldız öncülüğünde bir araya gelen öğrenciler, okulun iç duvarlarına İstanbul manzaraları, camiler, köprüler, semazen, kitap merdiveni ve çeşitli resimler yaptı.
Okul Müdürü Kasım Üney, ders dışında öğrencilerin sanat ve sosyal yönden geliştirilmesinin önemine işaret etti.
Projeyi hazırlayan öğretmenleri kutlayan Üney, "Öğretmenlerimiz, gerek duvar resimleri gerekse hat sanatı ve müzik konusunda öğrencilerimize çeşitli etkinlikler yaptırdı. Çocuklar bu etkinlikleri yaparken kendilerine olan güven artıyor. Bu tarz çalışmaların diğer köy okullarında da yapılmasını tavsiye ediyorum. Bu çalışmalar vesilesiyle öğrencilerin becerileri ve yetenekleri ortaya çıkıyor." diye konuştu.
Görsel Sanatlar Öğretmeni Yıldız da köye yeni atandığını belirterek, "Okulumuzun duvarlarında hiç resim yoktu. Resim çalışmalarımızla okulumuzu güzelleştirdik. Özellikle İstanbul'un cami ve mimarisi ile başladığımız çalışmalarla okulun dört bir yanına resimler yaptık." dedi.
Metin Özmen