Anasayfa

Giresun'da 11 polis gözaltında, bir hakim tutuklandı

Giresun'da FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Giresun Emniyet Müdürlüğünde görevli 11 polis daha gözaltına alındı, bir hakim de tutuklandı

Haber Giriş : 2016-07-21T19:34, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Giresun'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Giresun'da 11 polis daha gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin Giresun Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmada Giresun Emniyet Müdürlüğünde görevli iken görevden uzaklaştırılan 52 polisten 11 kişi daha gözaltına alındı.

Bu polislerden ikisinin dördüncü sınıf emniyet müdürü, ikisinin komiser, üçünün komiser yardımcısı, dördünün polis memuru olduğu ve soruşturma çerçevesinde başka polislerin de gözaltına alınabileceği belirtildi.

Son gözaltına alınan polisler ile kentte gözaltına alınan polis sayısı 21'e yükseldi.

Ayrıca, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin gözaltına alınıp bugün mahkemeye çıkartılan bir hakim de tutuklandı.

Kentte daha önce gözaltına alınan 4 hakim ile 3 cumhuriyet savcısı tutuklanmıştı.

Anadolu Ajansı