Anasayfa

Karayollarında son durum

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Haber Giriş : 2016-10-11T09:03, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu, Bolu Dağı Tüneli içi dahil Abant kavşağı-Kaynaşlı kavşağı arasında yapılacak olan üstyapı ve onarım çalışmaları nedeniyle Abant kavşağı-Kaynaşlı kavşağı arasında İstanbul yönü trafiğe kapatılarak, ulaşım 24 Ekim'e kadar Abant kavşağından D-100'e verilecek.

Niğde (Ulukışla-Pozantı) ayrımı yolunun 154-164. kilometrelerinde üstyapı çalışmaları nedeniyle Ulukışla kavşağı-Beyağıl kavşağı trafiğe kapatılarak belirtilen kesimde Niğde istikametinden Beyağıl kavşağına ulaşım otoyolun Ulukışla kavşağından ayrılarak, Beyağıl-Niğde yönündeki trafik ise otoyolun Ereğli ayrımından ayrılarak bağlantı yolu üzerinden sağlanıyor.

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu kesimi Ekmekli üst geçit onarım çalışmaları nedeniyle otoyolun Şanlıurfa Doğu Bağlantı Yolu, Gaziantep yönü üç şerit 14 Ekim'e kadar trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Anadolu Ajansı