Anasayfa

Terlikle öğrenciyi döven Kur'an kursu öğreticisi tahliye edildi

Sakarya'da küçük çocuğu terlikle dövdüğü iddiasıyla tutuklu bulunan yatılı Kur'an kursu görevlisi, tahliye edildi

Haber Giriş : 2017-02-14T12:43, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

- Sakarya'nın Erenler ilçesinde küçük çocuğu terlikle dövdüğü iddiasıyla tutuklu bulunan Kur'an kursu çalışanı, tahliye edildi.

Geçen yıl A.P'yi (13), terlikle döverken çekildiği ileri sürülen görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine gözaltına alınıp "eziyet" suçlamasıyla tutuklanan yatılı Kur'an Kursu görevlisi Şükrü Yılmaz'ın avukatı, müvekkilinin tahliyesi için bir üst mahkemeye başvurdu.

Başvuruyu değerlendiren Sakarya 2. Ağır Ceza Mahkemesi, Yılmaz'ın tahliye edilmesine karar verdi.

Sakarya'da geçen yıl yatılı Kur'an kursu çalışanının bir çocuğu terlikle döverken çekildiği ileri sürülen görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine gözaltına alınan Yılmaz, 15 Ocak'ta tutuklanmıştı.

Cumhuriyet Savcısı Abdurrahman Kıvrak tarafından yazılan ve 2. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamede sanık Şükrü Yılmaz hakkında "Çocuğa karşı eziyet ve kasten yaralama" suçlamalarıyla 8 yıldan 23 yıla kadar cezası isteniyor

Anadolu Ajansı