Anasayfa

Savcı Sayan: Enis Berberoğlu'na belgeleri CHP yöneticisi verdi

Savcı Sayan 24TV'de önemli açıklamalarda bulundu. Sayan'ın iddiasına göre; Enes Berberoğlu bir hafta önce uçakta CHP'li eski bir milletvekiline "MİT Tırları kasetini bana CHP yönetiminden biri verdi" demiş.

Haber Giriş : 2017-06-16T01:08, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Savcı Sayan 24TV'de bomba açıklamalarda bulundu. Sayan'ın iddiasına göre; Enes Berberoğlu bir hafta önce uçakta CHP'li eski bir milletvekiline"MİT Tırları kasetini bana CHP yönetiminden biri verdi" demiş.

Aynı konuşmada, "Haftaya davam var ve ben ceza alacağım ama bana kimse sahip çıkmıyor, bir kaset yüzünden mağdur olmama sebep olanlar da utansın" diyerek şikayet etmiş.

Savcı Sayan açıklamasında Enis Berberoğlu'na bu belgeleri getiren kişiyi biliyorum, önemli biri diyerek şöyle devam etti

"Acaba bu yürüyüş, can havliyle sokağa atılma bunun korkusu olmasın. Yani Enes benim ismimi verirse, ya bu kaseti o yönetici bana verdi derse, o zaman bizim halimiz nice olur? Korku bu olmasın!

Memurlar.Net