Anasayfa

Sözleşmeli personel esaslarında iki değişiklik

Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esaslarda, havacılık simülatör uzmanı ve havacılık sertifikasyon uzmanları için değişiklik yapıldı

Haber Giriş : 2017-09-30T12:53, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esaslarda, 30 Eylül 2017 tarihi itibariyle değişiklik yapıldı. Tıklayınız.

SINAV ŞARTI OLMADAN ALIM YAPILABİLECEK 12 UNVANA İKİ YENİ UNVAN EKLENDİ

Yapılan değişiklik ile istihdamında güçlük çekilen iki unvan için düzenleme yapıldı. Yapılan düzenlemeye göre, sınav şartı aranmaksızın alım yapılacak unvanlar listesine iki yeni unvan eklenmiştir. Sınav şartı olmaksızın alınabilecek unvanlar arasında, tabip, pilot, gemiadamı, eczacı gibi 12 adet unvan bulunuyordu. Bu unvanlar arasına havacılık simülatör uzmanı ve havacılık sertifıkasyon uzmanları da eklenmiştir.

YENİ UNVANLARA KİMLER BAŞVURABİLİR

Havacılık sertifıkasyon uzmanı alımına başvuru şartları böyle olacak: Yükseköğretim kuramlarının elektrik, elektronik, elektrik-elektronik, bilgisayar, endüstri, mekatronik, makine, uçak, uzay, havacılık, havacılık ve uzay mühendisliği bölümlerinin birinden mezun olmak, hava aracı ve parçaları tasarımı, üretimi ve/veya sertifıkasyonu konularında en az üç yıl tecrübe sahibi olmak, alanı ile ilgili literatürü takip edebilecek düzeyde yabancı dil bilmek.

Havacılık simülatör uzmanı alımına alımına başvuru şartları böyle olacak: Yükseköğretim kuramlarının elektrik, elektronik, elektrik-elektronik, bilgisayar, endüstri, mekatronik, makine, uçak, uzay, havacılık, havacılık ve uzay mühendisliği bölümlerinin birinden mezun olmak, havacılık simülatörü tasarımı, üretimi ve/veya sertifıkasyonu konularında en az üç yıl tecrübe sahibi olmak, alanı ile ilgili literatürü takip edebilecek düzeyde yabancı dil bilmek.

Memurlar.Net - Özel