Anasayfa

Şehit Üsteğmen Erdem Mut'un, babaevinde yas var

Afrin'de devam eden operasyonlar sırasında, ATAK tipi bir helikopterin kırıma uğraması sonucu şehit düşen üsteğmen Erdem Mut'un, Kırıkkale'deki babaevinde yas var

Haber Giriş : 2018-02-10T17:38, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'de devam eden operasyonlar sırasında, ATAK tipi bir helikopterin kırıma uğraması sonucu şehit düşen üsteğmen Erdem Mut'un, Kırıkkale'deki baba ocağında üzüntü yaşanıyor.

Çalılöz Mahalllesi'ndeki evinde oğlunun şehadet haberini alan anne Ayşe ile baba Ali Mut'u, yakınları ve komşuları teskin etmeye çalıştı.

Sinir krizi geçiren şehidin yakınlarına, sağlık görevlileri müdahale etti.

Şehidin babaevine ve sokağa Türk bayrakları asıldı.

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan ve İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu da şehidin babaevine gelerek aileye taziyelerini iletti.

Şehit Mut'un, 4 yıllık evli ve iki çocuğunun olduğu öğrenildi


Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, Afrin'de devam eden operasyonlar sırasında kırıma uğrayan helikopterde şehit olan Kara Pilot Üsteğmen Erdem Mut'un Malatya'da oturan eşine acı haber verildi.

Malatya 2. Kara Havacılık Alay Komutanlığı'ndan havalanan ATAK tipi helikopterin kırıma uğraması sonucu Mut ile Kara Pilot Yüzbaşı Mehmet İlker Kahraman şehit düştü.

Şehit Kara Pilot Üsteğmen Erdem Mut'un şehadet haberi, yetkililer tarafından Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi Çilesiz Mahallesi'nde ikamet eden eşi Gizem Mut'a verildi.

Mut'un evine Türk bayrakları asılırken, acı haberi alan arkadaşları da ikamete geldi.

Öte yandan Kırıkkale'de ailesine de şehadet haberi iletilmişti.

Anadolu Ajansı