Anasayfa

Tecrübeli korucular Afrin yolcusu

Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin şehir merkezine yapılacak operasyona tecrübe kazanmış güvenlik korucularının da götürüleceği öğrenildi

Haber Giriş : 2018-02-12T08:20, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin şehir merkezine yapılacak meskün mahal operasyonuna, Güneydoğu'daki çukur operasyonlarında görev yaparak tecrübe kazanmış güvenlik korucularının da götürüleceği öğrenildi. İl ve ilçe jandarma komutanlıklarının çalışma yaptığı; Diyarbakır, Mardin, Şırnak ve Hakkari'de görev yapanlar arasından gönüllülerin seçileceği belirtildi.

Gazete Habertürk'ten Mehmet Kayahan'ın haberine göre Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, "Kürt kökenli korucular harekata katılarak operasyonun Kürtlere karşı yapıldığı algısını kıracak" dedi.

Habertürk