Anasayfa

Askere gidecekler dikkat! Son 14 gün

Son dakika haberi askere gidecekleri çok yakından ilgilendiriyor. Milli Savunma Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı işbirliğinde başlatılan "e-Yoklama ve Aile Hekimi İşlemleri Projesi"nde sona gelindi

Haber Giriş : 2018-05-01T10:13, Son Güncelleme 2018-05-01T10:31

Milli Savunma Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı işbirliğinde başlatılan 'e-Yoklama ve Aile Hekimi İşlemleri Projesi'nde sona gelindi.

Buna göre, askerlik çağına giren yükümlüler askerlik yoklaması işlemlerini artık E-devlet üzerinden gerçekleştirebilecek. Manisa ve Ankara'daki pilot uygulama sürecinde yapılan teknik ve uygulamaya yönelik düzenlemelerin ardından söz konusu hizmet 14 Mayıs'tan itibaren ülke genelinde kullanıma açılacak.

Vatan