Anasayfa

Torbalı Belediye Başkanı, Halisdemir konusunda yalan söylemiş

Gazeteci Nedim Şener, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un doğruları söylemediğini belirtti.

Haber Giriş : 2019-04-05T11:07, Son Güncelleme 2019-04-05T11:12

Dün Torbalı'da kent meydanında, panoda yer alan şehit Ömer Halidemir resmi kaldırılmıştı. Uygulama, İsmail Uygur tarafından yapılmıştı. Ancak İsmail Uygur gece saatlerinde OdaTV adlı siteye ve gazeteci Nedim Şener'e açıklama yaparak, "henüz mazbatasını almadığını" ve "resmi ben değil eski belediye başkanı kaldırttı" demişti.

Her iki haberi de memurlar.net'te yayınlamıştık.

Ancak gazeteci Nedim Şener, bugün yaptığı açıklamada, CHP'li Torbalı belediye başkanının doğruları söylemediğini belirtti.

Nedim Şener'in paylaşımlarına göre,

1- İsmail Uygur dün mazbatasını almış ve göreve başlamıştır. İlgili haber için tıklayınız.

2- Kent meydanındaki panoda şehir Ömer Halisdemir'in resmi yer alıyordu. Seçim öncesinde, Ak Partili başkan, bu resmin üzerine kendi resmini koymuştur. Göreve gelen İsmail Uygur ise kent meydanındaki panoyu kaldırırken hem eski belediye başkanı hem de şehir Ömer Halidemir'in resmini kaldırmıştır. Gelen tepkiler üzerine de gece yarısı Halisdemir'in resmi, şehit Fethi Sekin'in resmiyle birlikte, bir kez daha panoya asılmıştır.

Memurlar.Net