SAKARYA (CİHAN)-Sakarya'nın Hendek ilçesi Devlet Hastanesi, tüm masrafları personeli tarafından karşılanan ikinci bir ameliyathaneye kavuştu. Artık aynı anda iki kişi ameliyat edilebilecek.
Daha önce bir olan ameliyathane yetersiz kalınca hastane personeli aralarında topladığı yardımlarla ikinci ameliyathaneyi açtı. Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Akın Kaya, "Hastanemizde bulunan ameliyathanenin yetersiz olmasıyla ikinci bir ameliyathane yapmaya karar verdik. Personelimiz haklarından feragat ederek destek oldu ve ikinci ameliyathaneyi hizmete sunduk. Artık ilçemizde aynı zamanda iki hastamızı ameliyat edebileceğiz." dedi.
Kaya, ayrıca hastanede bir oda daha açarak, lokal ameliyatların burada yapılması için çalışmalara başladıklarını söyledi. Kaya, bu konuda da iş adamlarından ve hayırseverlerden destek beklediklerini ifade etti.