Anasayfa

Hırsızlıktan serbest bırakılınca 3 gün sonra tekrar hırsızlık yaptılar

Konya'da, hırsızlık suçlamasıyla çıkarıldıkları hakimlikçe serbest bırakılan 4 zanlı, aynı suçtan üç gün sonra yeniden gözaltına alındı

Haber Giriş : 2019-10-03T12:33, Son Güncelleme 2019-10-03T12:34

Konya'da hırsızlık suçlamasıyla gözaltına alındıktan sonra adli kontrolle serbest bırakılan 4 şüpheli, üç gün sonra aynı suçtan tekrar gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, merkez Selçuklu ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'ndeki evden bir miktar para çalındığını, ev sahibinin ise hırsızlarla karşılaştığı ihbarını aldı.

Harekete geçen ekipler, zanlıların, üç gün önce aynı suçtan gözaltına alınıp çıkarıldıkları hakimlikçe adli kontrolle serbest bırakılan Nazan G. (20), Sevim Y. (19), Z. E. (16) ve Z.E. (13) olduğunu tespit etti.

Şüpheliler, olayın hemen ardından, hırsızlık olayının yaşandığı bölgede yakalanarak, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Anadolu Ajansı