Anasayfa

Üniversiteli genç kız alkol aldıktan sonra çıplak denize girince gözaltına alındı

Haber Giriş : 2007-09-02T15:51, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

İZMİR (CİHAN)-İzmir'de, üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen genç bir kız, doğum gününde içkiyi fazla kaçırınca çırılçıplak soyunarak denize girdi. Vatandaşların, denize intihar amaçlı bir bayanın atladığını bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis, genç kızı zor da olsa denizden çıkmaya ikna ederek gözaltına aldı.

Olay saat 01.20 sularında Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Vali Konağı karşısındaki sahil şeridinde yaşandı. İddialara göre, Ege Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğrencisi olduğu ileri sürülen D.Ö. (25), G.D.O. (27) adlı kız arkadaşıyla birlikte alkol aldı. Doğum günü olduğu belirtilen D.Ö. adlı genç kız, aldığı alkolün etkisiyle üzerindeki kıyafetleri çıkararak çırılçıplak halde denize girdi. Çevrede bulunan vatandaşlar, durumu görünce hemen polise haber verdi. Bir bayanın intihar amaçlı denize atladığı ihbarını alan polis bölgeye hareket etti. Polis ekipleri D.Ö.'nün suda yüzdüğünü görünce şaşkınlık geçirdi.

Polis, güç de olsa genç kızı kıyıya gelmesi için ikna etti. Kıyıya çıkan genç kız, neden çırılçıplak denize girdiğini soran polislere, "Siz üstünüzdeki elbiseler olmadan insan değil misiniz, ben özgürüm" şeklinde cevaplar verdi. Kıyafetlerini giymemekte direnen genç kız polisin ısrarları sonucu kıyafetlerini giydi. Polis, D.Ö.'yü ve yanındaki arkadaşını gözaltına alarak Güzelyalı Polis Merkezi'ne götürdü. Burada ifadesi alınan D.Ö.'nün, doğum günü olduğunu ve denize girmek için soyunduğunu söylediği iddia edildi.

Cihan Haber Ajansı