Anasayfa

'Askeri yetkiliyim' diyerek cep telefoncuyu dolandırdı

Haber Giriş : 2007-09-18T16:32, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde bir kişi, cep telefonundan arayan ve 'ben askeri bir yetkiliyim' diyen kişiye 250 kontör yüklediğini söyleyerek polise müracaat etti. Dolandırıldığını belirten vatandaş, olayla ilgili ifade verdi.

Edinilen bilgiye göre, Tuna Mahallesi'nde ikamet eden Şevket Y. (58) isimli vatandaşı kimliği belirsiz bir kişi, cep telefonundan arayarak "Ankara'da görev yapan askeri bir yetkiliyim. Siz albayımın eşini rahatsız ediyormuşsunuz. Numaranızı tespit ettik. Hakkınızda şikayet var. Cepten arıyorum, Şimdi kontörüm bitiyor, kontör yüklerseniz konuyu anlatayım" dedi. Bunun üzerine hemen 250 kontör alan Şevket Y., belirtilen cep telefonununa 250 kontör yükledi.

Kontör gönderdikten sonra tüm aramalarına rağmen arayan kişiye ulaşamadığını belirten Şevket Y. polise müracaat ederek dolandırıldığını söyledi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Cihan Haber Ajansı