Anasayfa

Ağrı'daki FETÖ soruşturmasında eski üsteğmen tutuklandı

Ağrı'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 2 kişiden biri olan eski üsteğmen tutuklandı

Haber Giriş : 2020-03-17T12:53, Son Güncelleme 2020-03-17T12:52

Ağrı'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 2 kişiden biri olan eski üsteğmen tutuklandı.

Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde, daha önce görevden ihraç edilen üsteğmen İ.S. Aydın'da, aktif görevde olan binbaşı H.Ö.T. ise Edirne'de yakalanıp Ağrı Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri sonrası Ağrı Adliyesine sevk edilen zanlılar, savcılık sorgularının ardından tutuklanmaları istemiyle sulh ceza hakimliğine çıkartıldı.

Hakimlikçe yeniden ifadeleri alınan zanlılardan İ.S, "FETÖ/PDY üyesi olduğu" gerekçesiyle tutuklanırken, binbaşı H.Ö.T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Anadolu Ajansı