Anasayfa

Kurban Bağışı ile Sofralar Şenlenecek!

Kurban Bayramı, vekaleten kesilen kurbanlar vasıtası ile İslam dünyasındaki büyük bir dayanışma örneği ve paylaşmanın adıdır.

Haber Giriş : 2021-07-14T00:01, Son Güncelleme 2021-07-14T17:24

Müslümanlar, bu iş için gönüllü çalışan ve gayesi yalnızca garibanlara yardım ulaştırabilmek olan vakfımıza kurban bağışı yapıp vekalet vererek kendisi gibi şanslı olmayan, bir et alacak parası bile bulunmayan yoksul ülkelerdeki kardeşlerini sevindirebilir ve kurban etlerini onlar ile paylaşabilirler. Vakfımız Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, sizlerin vekalet verip kesimini yaptırdığı kurbanları, 3 kıta 12 bölgedeki en ücra köşelerde aç, muhtaç, yoksul ve kimsesiz ailelere ulaştırmaktadır. O kimselerin hayır dualarını alarak vekalet veren siz hayırseverlerimiz ile buluşturmaktadır. Kurban bağışı sonrasında kurban alımı, bu kurbanlıkların kesim işlemleri ve etlerin dağıtım faaliyetleri, derneğimizin gönüllü yetkilileri tarafından kontrollü bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Kesim işlemi sırasında da video kaydına alınan görüntüler, kesimden sonra tarafınıza takdim edilerek kurban bağışı yaptığınız kişilerin sevincini sizin de yaşamasına vesile olmaktadır. 2016 yılından beri büyük bir gayret ve titizlik ile tüm hayırlarınızı çok sayıda ihtiyaç sahibine ulaştıran dernek vakfımız, bu Kurban Bayramı'nda da sizlerin de desteğiyle ulaşabileceği kadar insana ulaşmayı hedeflemektedir. Ekonomik açıdan çok zorlu koşullarda yaşam mücadelesi süren kardeşlerimize elimizden geldiğince yoğun destek sağlamak, sadece bizim değil hepimizin vicdani sorumluluğu altındadır. Yalnızca oturduğunuz yerden yapacağınız bağış ile maddi kayıp değil, manevi bir hayır kazanmış olursunuz.

Afrika Kurban Bağışı ile Yüzler Gülecek!

Paylaşmak millet olarak fıtratımızda vardır. Yeri gelir ekmeğimizi bölüşürüz, yeri gelir birbirimizin sevinç ve kederlerine ortak oluruz. Çünkü biz çok güzel bir peygamberin ümmetiyiz. İmkanı olan varsa paylaşmalı, ekmeği olan bölüşmeli. Zira bu fani dünyadan bize kalacak tek şey salih amellerimizdir. Ne malımız gelecek bizimle öte diyarlara ne de mülkümüz! Bir yetim sevindirirsek, bir mazlumun yüzünü güldürebilirsek ne mutlu bize! İşte böyle bir düşünce ile yola çıkan Yedi Başak İnsani Yardım Derneği Vakfı olarak biz diyoruz ki, Afrika kurban bağışı ile bu yıl da mazlum yürekler gülecek, masum çocuklar sevinecek! Siz değerli hayırseverlerimizin desteği ile var olan vakfımıza Afrika kurban bağışı yaparak, hem ibadetinizi yerine getirebilir, hem sevabına nail olabilir hem de bir yüreğe sevgi ile dokunabilirsiniz. Böyle güzel bir iş için vekaleten bizleri aracı kılmanız ise gurur kaynağımızdır. Afrika kurban bağışı kapsamında yapacağınız yardımlar sayesinde, çok kısıtlı imkanlarda hayatını idame ettirmek zorunda kalan yoksulların da kursağından et geçecek ve bu sevinç naif yüreklerin de bayram yaşamasına vesile olacaktır. Bir kurban hisse bedeli olarak 750 TL ödeyerek bu sevince siz de aracı ve ortak olabilirsiniz. Bağışlarınızı ister SMS göndererek ister iletişim kurarak isterseniz de hesap numaralarımıza para transfer ederek birkaç farklı yöntem ile yapabilirsiniz.

Kurban Bağışı 2021 Yılında da Sevindirecek!

Tüm dünya, koronavirüs salgını ile mücadele ederken bırakın et yemeyi, 1 ekmeğe dahi muhtaç olan aileleri düşünün! Hastalık bir yandan sefalet bir yandan çok zor bir hayata sahip olan bu durumdaki düşkün ailelerin, sizlerin yapacağı 2021 kurban bağışı etleri ile bir nebze olsun karınları doyacak ve bu garipler kısa süreliğine de olsa insan gibi yaşamanın mutluluğuna sizin sayenizde erişebilecektir! Kurban kesimi yapmak ve dağıtmak için belirlediğimiz bölgeler, özellikle dünyadaki en düşük gelire sahip ve en fakir ülkelerin şehir merkezinden uzakta yer alan kırsal bölgelerinden seçilmektedir. Böylelikle vekaleten verilen emanetler, en muhtaç insana dahi ulaştırılmaktadır. Bu konuya büyük ehemmiyet gösteren Yedi Başak İnsani Yardım Derneği Vakfımız, emanetinize gözü gibi sahip çıkan ve huzur içinde güvenip vekalet verebileceğiniz sosyal bir kuruluştur. Tamamen İslami şartları göz önünde bulundurarak gerçekleştirdiğimiz kesim işlemlerimiz, akabinde özverili bir şekilde yaptığımız dağıtımlarımız ve görsel kanıtlar ile birlikte sizleri bilgilendiriyor olmamız güvencemizin teminatıdır. Zira kurban bağışı 2021 için kesim yerlerine ulaştığımızda, bizleri büyük bir heyecan ve mutlulukla bekleyen muhtaçları gördüğümüzde bu işi yapmanın gururu içerisinde oluyoruz. Kurban bağışı 2021 yılı için vekaletinizi vakfımıza vererek bizi tercih etmeniz durumunda, sayenizde çok daha fazla kişiye bu mutluluğu yaşatabileceğimizi gayet iyi biliyoruz.

Advertorial