Anasayfa

Erdoğan: 15 bin yeni öğretmen ataması daha yapacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Çocuklarımızın daha kaliteli eğitim almasını sağlamak için 15 bin yeni öğretmen ataması daha yapacağız"

Haber Giriş : 2021-09-08T20:26, Son Güncelleme 2021-09-10T16:30

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 'Çocuklarımızın daha kaliteli eğitim almasını sağlamak için 15 bin yeni öğretmen ataması daha yapacağız. Hayırlı olsun.' dedi.

İşte Erdoğan'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama;

"Buradan öğretmenlerimize ve tüm eğitim camiamıza çok önemli bir müjde vermek istiyorum. Türkiye'nin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyoruz. Çocuklarımızın daha kaliteli eğitim almasını sağlamak için 15 bin yeni öğretmen ataması daha yapacağız. Hayırlı olsun."

Bu yıl 20 bin öğretmen ataması yapılmış ve sonuçlar geçen hafta açıklanmıştı.

2021 KPSS GY, GK, Eğitim Bilimleri ve ÖABT sınav sonuçları 16 Eylül'de açıklanacak. 16 Eylül'de ÖSYM'nin yapacağı sonuç açıklaması sonrasında, 2020 KPSS Öğretmenlik sınav sonuçlarının geçerlilik süresi sona erecek. Dolaysıyla yapılan atamanın ne tür bir atama olduğu, ek atama olup olmadığı, 16 Eylül tarihine kadar yapılacak olan açıklamaya bağlıdır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasında "yeni" ifadesi yer almakta olup, bu ifadeden ek atama olmayacağı izlenimi oluşmaktadır.

Memurlar.net forumundaki paylaşımları görmek için tıklayınız.

Memurlar.Net