Gündem

Madde madde yeni önlemler 1,922 görüntülenme
Madde madde yeni önlemler
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Aldığımız yeni, tedbir paketini hayata geçirmeye kararlaştırdık. Tüm illerimizde valilerin başkanlığında pandemi kurulu oluşturularak gerektiğinde ilave tedbirler kararlaştıracaktır. Bu tedbirlerin 30 büyük şehrimizin tamamında titizlikle uygulanması kararı uygulamaya geçmiştir" dedi.
'Koronavirüs mezarlığı' oluşturuldu 3,635 görüntülenme
'Koronavirüs mezarlığı' oluşturuldu
KORONAVİRÜS salgınında hayatını kaybedenlerin defni için Beykoz'daki Baklaca Mezarlığı belirlendi. Çavuşbaşı Baklacı mahallesi sakinleri mezarlığın yerleşim yerlerine yakın olduğunu belirterek isyan etti. Bir mahalleli yeni açılan mezarlığa iki günde 24 cenaze defnedildiğini söyledi.
Eğitim için İrlanda'da olan öğrencilerden 305'i Sivas'a geldi 1,761 görüntülenme
Eğitim için İrlanda'da olan öğrencilerden 305'i Sivas'a geldi
Yurt dışından uçakla Sivas'a gelen Türk öğrenciler, yeni tip corona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında gözlem altında tutulacakları Kredi Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı yurda yerleştirildi.
112 Acil'i arayanların istekler pes dedirtti 1,663 görüntülenme
112 Acil'i arayanların istekler pes dedirtti
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olanların sokağa çıkmalarının kısıtlanmasının ardından, Antalya 112 Acil Çağrı Merkezine gelen talepler artarken, Merkezi, babasını tıraş ettirmek isteyen de aradı kolonyası biten de.
Büyükşehir'le evde yalnız değilsiniz 2,787 görüntülenme
Büyükşehir'le evde yalnız değilsiniz
İçişleri Bakanlığı tarafından korona virüse karşı en riskli grup olan 65 yaş ve üzerine sokağa çıkma yasağı getirilirken, Bursa Büyükşehir Belediyesi, market alışverişinden, sağlık hizmetlerine ve kişisel bakıma kadar 60 yaş üstü vatandaşların tüm ihtiyaçlarını evlerinde karşılıyor.
Tiyatroda korona rekoru 87 görüntülenme
Tiyatroda korona rekoru
Tiyatroda korona rekoru
Çankaya Köşkü'nde dikkat çeken koronavirüs önlemi 341 görüntülenme
Çankaya Köşkü'nde dikkat çeken koronavirüs önlemi
Çankaya Köşkü'nde dikkat çeken koronavirüs önlemi
İşte Türkiye'de corona virüse karşı alınan 19 önlem 1,410 görüntülenme
İşte Türkiye'de corona virüse karşı alınan 19 önlem
İşte Türkiye'de corona virüse karşı alınan 19 önlem
Can dostlarımız sahipsiz değil 2,132 görüntülenme
Can dostlarımız sahipsiz değil
Geçtiğimiz yıl hizmete açılan Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi’nde bugüne kadar 5 binden fazla hayvanı sağlığına kavuşturan, yaz ve kış beslemeleri ile sokak hayvanlarının sürekli yanında olan Bursa Büyükşehir Belediyesi şimdi de mamamatik uygulaması ile sahipsiz hayvanların su ve yeme kolay erişimini sağlıyor.
Bursa'da 'korona virüs' tedbirleri artıyor 2,433 görüntülenme
Bursa'da 'korona virüs' tedbirleri artıyor
Türkiye’de ilk corona virüsü olayının açıklanmasının ardından harekete geçen Bursa Büyükşehir Belediyesi, BursaRay vagonları, toplu taşıma araçları, T1 ve T2 tramvay hatlarının ardından cami, türbe, müzeler, halkın yoğun olarak kullandığı alt geçitler ve çarşılarda da dezenfekte çalışmasını kesintisiz sürdürüyor.
Nadir bulunan güvercinine 100 bin dolar istiyor 985 görüntülenme
Nadir bulunan güvercinine 100 bin dolar istiyor
Türkiye 10 taneden fazla bulunmadığı iddia ettiği güvercinine Elazığlı Mustafa Turgut, 100 bin dolar istiyor. 'Tek telli' ismindeki güvercine daha önce Arapların talip olarak 55 bin dolar verdiğini ifade eden Turgut, ''Küçükken bir komşumuz bana bir kuş vermişti. O zaman heveslendim. Bu yaşıma kadar da besledim'' dedi.
Binlerce mülteci tampon bölgede 643 görüntülenme
Binlerce mülteci tampon bölgede
Ülkelerindeki iç savaş ve ekonomik kriz nedeniyle umut yolculuğuna çıkan binlerce mülteci, Türkiye'nin açık kapı politikası uygulamasının ardından Edirne'ye akın etti. Farklı ülkelerden yaklaşık 5 bin mültecinin ''tampon'' bölgede bekleyişleri havadan görüntülendi.
Özel harekat polisleri Yunanistan sınırında 839 görüntülenme
Özel harekat polisleri Yunanistan sınırında
Edirne'de, özel harekat polisleri, geri itmeleri önlemek amacıyla Türkiye ile Yunanistan arasında doğal sınır konumundaki Meriç Nehri'nde görev alıyor.
Mültecilerden ilginç geçiş yöntemi 839 görüntülenme
Mültecilerden ilginç geçiş yöntemi
Mültecilerin umuda yolculukları devam ediyor. Meriç Nehri üzerine kurdukları düzeneklerle botu Yunanistan kıyısına bağlayan mülteciler, koşarak Yunanistan içlerine doğru ilerledi.
A&G'den İdlib anketi 9,576 görüntülenme
A&G'den İdlib anketi
Adil Gür?ün sahibi olduğu A&G şirketi tarafından; 29 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında Türkiye'nin 7 coğrafi bölgesindeki 28 ilde 2 bin 225 kişiyle yüz yüze görüşme yöntemiyle yapılan 'İdlib' anketinin sonuçları açıklandı.
Suriyeli mülteciler şişme bot ile Yunanistan'ın Midilli adasına geldi 6,109 görüntülenme
Suriyeli mülteciler şişme bot ile Yunanistan'ın Midilli adasına geldi
Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Avrupa ülkelerine ulaşmak için birçok tehlikeyi ve zorluğu göze alıp yola çıkan 15 düzensiz göçmen, şişme bot ile Yunanistan'ın Midilli adasına geldi.
İşte 33 şehidimizin isimleri 65,907 görüntülenme
İşte 33 şehidimizin isimleri
Son dakika haberleri... Suriye'nin İdlib kentindeki Türk askerlerine düzenlenen hava saldırısında 33 Mehmetçik şehit oldu. Saldırıda ağır yaralanan askerlerimiz Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye getirildi. Şehit olan askerlerin isimleri belli olmaya başlarken, acılı ailelerine de haber veriliyor.
Kapıköy Gümrük Kapısı'nda ‘koronavirüs’ alarmı! 38,931 görüntülenme
Kapıköy Gümrük Kapısı'nda ‘koronavirüs’ alarmı!
Türkiye'nin sınır komşusu İran'da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi.
İşte son anket sonuçları! 18,899 görüntülenme
İşte son anket sonuçları!
Araştırma şirketi Areda Survey, 31 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirdiği "Kadraj Türkiye" adlı araştırma raporunun sonucunu açıkladı.
NATO Karargahı'nda dikkat çeken kareler 6,833 görüntülenme
NATO Karargahı'nda dikkat çeken kareler
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD Savunma Bakanı Mark Esper ile görüştü. Görüşmede, Suriye ve Irak'taki güvenlik ve savunma konularıyla ilgili görüş alışverişinde bulunulduğu, ayrıca İdlib ile ilgili hem ABD hem de NATO'nun daha somut katkılarda bulunmasının öneminin de ifade edildiği öğrenildi.