Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanlığı için kararını verdi. Ferhat Gündoğdu'nun istifasının ardından boşalan görevi, Elit Hakem Direktörü olarak çalışan Anthony Taylor üstlenecek.
TFF yönetim kurulundan iki önemli karar
TFF'nin bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında önemli kararlar alındı. Toplantının ardından A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörlüğüne Sergen Yalçın getirilirken, MHK'daki değişiklik de açıklandı.
MHK'da yeni isimler
TFF'den yapılan resmi açıklamada, MHK'da boşalan üyeliklere ilişkin değerlendirmenin tamamlandığı belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Merkez Hakem Kurulu'nda boşalan üyeliklere ilişkin yapılan değerlendirme sonucunda; MHK Başkanlığı'na halen Elit Hakem Direktörü olarak görev yapan Anthony Taylor; MHK üyeliklerine ise halen kadın hakemlerden sorumlu eğitimci olarak görevine devam eden Alan Snoddy, Igor Radojicic ve Barış Şimşek getirilmiştir."
Buna göre Taylor'ın yanında Alan Snoddy, Igor Radojicic ve Barış Şimşek de kurulda görev alacak.