Anasayfa

Talisca'nın Instagram yorumu gündem oldu

Fenerbahçe'den Al Jazira'ya gönderilen Talisca, Ersun Yanal'ın "Leblebi gibi gol atan Talisca'yı neden gönderdiniz?" sözünün paylaşıldığı gönderiye "Beni kulübe getiren Acun Ilıcalı'ydı" yorumunu yaptı.

Haber Giriş : 2026-11-02T08:24, Son Güncelleme 2026-11-02T08:26

Sezon başında Fenerbahçe'den Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Jazira'ya gönderilen Anderson Talisca, Instagram'da konuşulacak bir iddiada bulundu

Ersun Yanal'ın yorum yaptığı bir yayında söylediği, "Leblebi gibi gol atan Talisca'yı neden gönderdiniz?" sözü Instagram'da yayınlandı.

Brezilyalı yıldız ise bu paylaşımın altına, "Tüm bunların neden yaşandığını anlamak çok kolay! Ne de olsa beni kulübe getiren Acun Ilıcalı'ydı" ifadelerini kullandı.

Talisca takımdan gönderildiğinde tüm kulvarlarda 7 maça çıkmış ve 5 kez gol sevinci yaşamıştı.

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım, eski yönetici Acun Ilıcalı'nın locasını kendi şirketine devretmesi için mahkemelik olmuştu.

memurlar.net