Anasayfa

Kar geri geliyor

Meteoroloji, Türkiye'nin, yarın Karadeniz üzerinden gelen soğuk havanın etkisine gireceğini açıkladı.

Haber Giriş : 2013-03-04T15:30, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sayfasındaki değerlendirmeye göre, hava sıcaklığı hissedilir derecede azalacak. Meteorolojik değerlendirme şöyle:

"Karadeniz'in iç kesimleri ve İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda kar, Karadeniz'in kıyı kesiminde yağmur şeklinde görülecek yağışın salı günü akşam saatlerinden itibaren Karadeniz'in kıyı kesiminde de karla karışık yağmur ve kar şekline dönüşeceği tahmin ediliyor. Meydana gelecek kar yağışlarının, Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun güneydoğu kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.


*Hava sıcaklığı 2 ila 4 derece azalacak

*Doğu Anadolu'da kış etkisini sürdürüyor


Hava sıcaklığının yarın yurdun kuzey ve iç kesimlerinde hissedilir derecede azalacağı, çarşamba günü zamanla batı bölgelerde, perşembe gününden itibaren ise yurt genelinde tekrar artacağı bekleniyor."

Anadolu Ajansı