Anasayfa

Polis Müdürünün duyarlılığı 3 canı kurtardı

3 can kurtaran o Müdür: Bu bizim çalışma tarzımız

Haber Giriş : 2013-04-25T17:43, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Bursa'da kentsel dönüşüm kapsamında daha önceden boşaltılan 3 katlı binanın yıkımı öncesi, Osmangazi İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Nevzat Uğurer'in duyarlılığı sayesinde boş sanılan binada yapılan aramada madde bağımlısı 3 gencin uyur halde bulunması sonucu Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, ilçe emniyet müdür yardımcısı Nevzat Uğurel'e teşekkür etti.

Bursa İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya yaptığı açıklamada "arkadaşlarımız kapının zincirle kilitli olmasına rağmen, zinciri kestirip içeriye girerek, üç çocuğumuzu uyandırıp dışarıya çıkarttılar. Önce can güvenliğini düşünen arkadaşımızı ve çalışanlarını kutluyorum" dedi.

Şüphesi sayesinde binada uyumakta olan üç genci kurtaran Osmangazi İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Nevzat Uğurer, "Bizim temel yaklaşımımız, 'önce emniyet sonra hareket.' Bu nedenle aylardır boş olan ve kapısı zincir ile kilitli bulunan boş binayı yıkmadan önce son bir kez daha kontrol etme ihtiyacı duyduk. Zinciri kestirip içeri girdiğimizde üç genç ile karşılaştık. Onları dışarı çıkartıp işimize devam ettik. Bu bizim çalışma prensibimiz. Bundan sonraki binalarda benzer şekilde yıkılacak" dedi.

DHA