Anasayfa

CHP'li belediye başkanından kayyım tepkisi

Çanakkale'den sonra İzmir Seferihisar Belediye başkanı da, teröre bulaşan HDP'li belediyelere kayyım atanmasına tepki gösterdi

Haber Giriş : 2016-09-19T09:00, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Kayyım atanan Sur Belediyesi'yle kardeş olan Seferihisar Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, tepkisini "Kayyım halkın iradesine darbedir" sözleriyle dile getirirken "Kayyımlar gelir geçer ama o halk orda yaşadıkça, bu halk burada yaşadıkça dostluğumuzu kimsenin bozmaya gücü yetmez. Kayyım darbesi kardeşliğimizi bozamaz" ifadelerini kullandı.

Dicle Haber Ajansı'nın (DİHA) haberine göre, Kayyım atanan Sur Belediyesi'yle kardeş olan Seferihisar Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, "Kayyım halkın iradesine darbedir. Kayyım darbesi bizim Sur halkıyla kardeşliğimizi bozamaz" dedi.

Daha önce CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı da, teröre bulaşan belediyelere kayyım atanmasına tepki göstermişti.

Memurlar.Net