Anasayfa

Sosyal medyadan Cumhurbaşkanına hakaret eden kişi tutuklandı

Sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret içeren ve PKK terör örgütünü övücü paylaşımlarda bulunduğu iddia edilen şüpheli tutuklandı

Haber Giriş : 2016-11-22T11:59, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Lüleburgaz ilçesinde sosyal paylaşım sitesindeki hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret içeren ve PKK terör örgütünü övücü paylaşımlarda bulunduğu iddia edilen şüpheli tutuklandı.

Bir ihbarı değerlendiren Lüleburgaz Jandarma Komutanlığı ekipleri, Jandarma Komutanlığında askerlik görevini yapan E.D'nin sosyal paylaşım sitesi hesabında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret içeren ve PKK terör örgütünü övücü paylaşımda bulunduğunu tespit etti.

"Cumhurbaşkanı'na hakaret" suçlamasıyla gözaltına alınan E.D, jandarmadaki ifadesinin ardından Lüleburgaz adliyesine sevk edildi.

Savcılıktaki ifadesinin ardından mahkemeye çıkartılan E.D, "Cumhurbaşkanı'na hakaret" ve "ve terör örgütünü övmek" suçundan tutuklandı.

Anadolu Ajansı