Anasayfa

Siyasi partilerde bayramlaşma yarın yapılacak

Ak Parti, CHP ve MHP'de siyasi partilerle ve örgütle bayramlaşma 26 Haziran Pazartesi günü yapılacak

Haber Giriş : 2017-06-25T15:37, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

AK Parti'de siyasi partiler ve teşkilatla bayramlaşmanın yarın yapılacağı bildirildi.

AK Parti'den yapılan açıklamada, partiler arası bayramlaşma kapsamında ilk olarak saat 09.30'da CHP heyeti kabul edilecek.

CHP'nin ardından sırasıyla MHP, HÜDAPAR, Saadet Partisi, BBP, DSP ve Demokrat Parti temsilcileri, Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Ankara Milletvekili ve Merkez Karar ve Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Jülide Sarıeroğlu, Kadın Kolları Mali ve İdari İşler Başkanı Pınar Doğan Aksoy, Gençlik Kolları Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Mustafa Özbey ve MKYK Üyesi Asuman Erdoğan'dan oluşan heyet tarafından ağırlanacak.

Partiler arası bayramlaşma kapsamında AK Parti temsilcileri de diğer partileri ziyaret edecek.

Ankara Milletvekili Murat Alpaslan, MKYK Üyesi Nurten Güngör, Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkanı Nureddin Çelik'ten oluşan heyet CHP, HÜDAPAR, BBP ve Demokrat Parti'yi, Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, Kadın Kolları MKYK Üyesi Sevgi Çevik Aslan ve Gençlik Kolları Genel Sekreteri Esme Özbağ da MHP, Saadet Partisi ve DSP Genel Merkez'lerini ziyaret edecek.

AK Parti'de Genel Merkez teşkilatı ile bayramlaşma programı ise yarın saat 16.00'da partinin Genel Merkezi'nde yapılacak.


CHP'nin siyasi partilerle ve örgütle bayramlaşmasının 26 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirileceği bildirildi.

CHP'den yapılan yazılı açıklamaya göre, siyasi partilerle ve örgütle bayramlaşma Ramazan Bayramı'nın ikinci günü gerçekleştirilecek.

CHP'nin Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır başkanlığındaki ziyaret heyetinde, Kadın Kolları Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Suzan Şahin Dudu ve Gençlik Kolları MYK Üyesi Kemal Güneri yer alacak.

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök başkanlığındaki kabul heyeti ise Kadın Kolları MYK Üyesi Zehra Eriç ve Gençlik Kolları MYK Üyesi Genç Osman Killik'ten oluşacak.


MHP'de, siyasi partiler ve teşkilatla bayramlaşma 26 Haziran Pazartesi günü yapılacak.

MHP'den yapılan yazılı açıklamaya göre, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla teşkilatla bayramlaşma, 26 Haziran Pazartesi günü saat 14.00'te Genel Merkez Tören Salonu'nda yapılacak.

Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Mit ve Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Sultan Gündüz'den oluşan heyet, 26 Haziran Pazartesi günü saat 09.00'dan itibaren parti genel merkezinde, diğer siyasi parti temsilcileriyle bayram ziyaretinde bir araya gelecek.

Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Şekerci ve Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Çelik da aynı gün saat 09.00'dan itibaren diğer partileri ziyaret edecek.

Anadolu Ajansı