Anasayfa

OGM, uygulama sınavı için 14 komisyon kurdu

Orman Genel Müdürlüğü, 5 bin personel almak için ilana çıkmıştı. OGM, 1150 Orman Mühendisi ve 2700 Orman Muhafaza memurluğu uygulama sınavı için 14 komisyon kurdu.

Haber Giriş : 2019-10-02T11:14, Son Güncelleme 2019-10-02T14:22

Orman Genel Müdürlüğü, 5 bin personel almak için ilana çıkmıştı. OGM, 1150 Orman Mühendisi ve 2700 Orman Muhafaza memurluğu uygulama sınavı için 14 komisyon kurdu.

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN KONUYLA İLGİLİ YAPILAN AÇIKLAMA

Kurumumuzca istihdam edileceği ilan edilen Orman Mühendisi ve Orman Muhafaza Memuru kadrolarına yönelik yapılacak olan uygulamalı sınav ile ilgili Antalya Uluslararası Ormancılık Eğitim Merkezi'nde toplantı yapıldı.

29.09.2019 tarihinde Genel Müdür Yardımcımız Mustafa Özkaya Başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Personel Daire Başkanı Hüdaverdi Şen, OZM Daire Başkanı Fatih Ülküdür ile Adana, Mersin, Antalya, Muğla ve İzmir Bölge Müdürlüğü'nden yetkililer katıldı.

Toplantı sonunda yapılan değerlendirmelere göre; Orman Mühendislerine yapılacak olan uygulamalı sınav için 4 adet komisyon, Orman Muhafaza Memurlarına yapılacak olan uygulamalı sınav için ise 10 adet komisyon oluşturulacak. Yine Orman Mühendisleri uygulamalı sınav süresinin 35 gün, Orman Muhafaza Memurları uygulamalı sınav süresinin ise 25 gün süreceği öngörüldü.

Ayrıca Orman Muhafaza Memurları için hazırlanacak fiziki yeterlilik parkurlarının tüm komisyonlarda aynı standartlarda olması için Akdeniz Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Dairesi Spor Tesisleri Müdürlüğü ile işbirliği yapılması kararı alındı.

Uygulamalı sınavların yapılacağı merkezler ile adayların sınava gireceği tarihler ise Genel Müdürlüğümüz web sitesi ile sosyal medya hesaplarından ayrıca duyurulacak.

Sınavlara katılacak olan tüm katılımcılara şimdiden başarılar dileriz.

Memurlar.Net