Anasayfa

Öğretmenlerden görüş almadan maaşları dağıtan bankayı değiştirdiler

Haber Giriş : 2004-10-16T00:44, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Sizlere Çanakkale'den yazıyorum.

Sorunumuz şu: Milli Eğitim Müdürümüz Mürsel YILMAZ ilköğretim okullarına sözlü (yazılı vermesi mevzuata aykırı) talimatla bundan sonra maaş alınacak banka ile sözleşmesi biten İlköğretim (liselere söz geçirememiş) okularının maaş sözleşmelerini Vakıfbankla yapacağını söylemiş.

Diğer bankalara haber vermeden hangi şartlar ile böyle bir anlaşma yaptığını bilmiyoruz. Dolayısıyla aklımıza kötü soru işaretleri takılıyor... Olayın maddi boyutunu bırakıyorum... Bu devirde böyle despotça "ben böyle istiyorum olacak" mantığı ve davranışı biz öğretmenleri üzdü ve kızdırdı.

Şimdiye kadar hangi banka ile çalışacağımıza okul yönetimi ile birlikte biz öğretmenler karar veriyor, okulumuza en çok maddi katkısı olan bankayı biz seçiyorduk.

Siz de takdir edersiniz ki burada az bir paradan bahsetmiyoruz...

Umarız bu yanlışlıktan bir an önce dönülür.

Haber yazan: Öğretmen
Çalıştığı Kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

memurlar.net