Anasayfa

Bakan Memişoğlu duyurdu: Atamalar tamamlandı, 15 Ocak'ta mesai başlıyor

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, KPSS-2025/5 yerleştirmeleri ve Sürekli İşçi Kurası ile Bakanlık bünyesine katılan personelin atama işlemlerinin titizlikle tamamlandığını açıkladı. Sosyal medya üzerinden müjdeyi veren Memişoğlu, yeni sağlık personelinin 15 Ocak 2026 tarihine kadar görevlerine başlayacağını bildirdi.

Haber Giriş : 2025-12-31T17:58, Son Güncelleme 2025-12-31T18:11

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS-2025/5) ve Sürekli İşçi Kurası ile Bakanlığa yerleşen personelin atama işlemlerinin tamamlandığını, yeni personelin 15 Ocak'a kadar görevlerine başlayacağını bildirdi.

Memişoğlu, NSosyal hesabından yaptığı paylaşımda, 2026'ya sağlık ordusunu daha da güçlendirerek girdiklerini belirtti.

Bakan Memişoğlu, şunları kaydetti:

"2025/5 KPSS ve Sürekli İşçi Kurası ile Bakanlığımıza yerleşen personelimizin atama işlemleri, yürütülen titiz çalışmalar neticesinde tamamlanmıştır. Yeni çalışma arkadaşlarımız, 15 Ocak 2026'ya kadar görevlerine başlayarak, sağlık ordumuzun birer ferdi olarak hizmet sunmaya başlayacaklardır. Sürecin tüm adaylarımız ve sağlık camiamız için hayırlı olmasını temenni ediyor, yeni görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum."

Sağlık Bakanlığı'ndan Atanan Personele İlişkin Göreve Başlama Duyurusu
Anadolu Ajansı