Anasayfa

Konya'da aile faciası: Hukuk öğrencisi anne ve babasını öldürdü

Konya'nın Meram ilçesinde parkta elleri kanlı halde bulunan hukuk fakültesi öğrencisi Cihan Dinçer'in, tartıştığı anne ve babası Nazife ve Gökhan Dinçer'i bıçaklayarak öldürdüğü ortaya çıktı. Olay yerine giden ekiplerin, Konya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde görevli veteriner çiftin evde ölü bulunmasının ardından şüpheliyi gözaltına aldığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Haber Giriş : 2026-05-16T16:35, Son Güncelleme 2026-05-16T16:37

Konya'da polisin parkta elleri kanlı şekilde bulduğu hukuk fakültesi öğrencisi Cihan Dinçer'in, tartıştığı annesi Nazife ile babası Gökhan Dinçer'i bıçaklayarak öldürdüğü ortaya çıktı.

Olay, saat 13.00 sıralarında Meram ilçesinde bir parkta meydana geldi. Devriye görevi yapan polis ekipleri, parkta elleri kanlı şekilde oturan Cihan Dinçer'i fark etti. Ekipler, Dinçer'in durumundan şüphelenerek sorular sordu. Dinçer, anne ve babasını bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti. Dinçer'in tarif ettiği Benekli Sokak'taki 2 katlı evin giriş katına giden polis, adreste kapıyı kimse açmayınca olay yerine itfaiye çağırdı.

VETERİNER ÇİFT, İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞIYORMUŞ

İtfaiye ekiplerinin kapısını açtığı eve giren ekipler, Konya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde görevli veteriner Nazife ve Gökhan Dinçer çiftini bıçaklanarak öldürülmüş buldu. Hukuk fakültesi öğrencisi Cihan Dinçer gözaltına alınırken, olay yerinde yapılan incelemenin ardından cansız bedenler otopsi için Konya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
DHA