Anasayfa

Eğitim sendikası, ücretsiz yönetici eğitim kursu ve kitabı verecek

Haber Giriş : 2009-09-27T16:19, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Eğitim-Bir-Sen, Sınava Hazırlık Kitabı Çıkardı

Mili Eğitim Bakanlığı'nın Yönetici Atama Yönetmeliğini yayınlaması ve sınav şartı getirmesi Eğitim Bir Sen'i harekete geçirdi. 31 Ekim'de yapılacak olan Müdür Yardımcılığı Sınavı ile 1 Kasım'da yapılacak olan Müdürlük Sınavı için üyelerine yönelik hazırlık kursları planlayan Eğitim-Bir-Sen İstanbul Şubeleri kursa katılanlara Eğitim Yöneticiliği Sınavlarına Hazırlık Kitabı'nı ücretsiz takdim edecek.

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 No'lu Şube, açmayı planladığı kurslar için şehir dışında 10 günlük

Çalıştay yaparak eğitici formatör yetiştirmekle yetinmeyip bir de kitap hazırladı. Kolaylaştırılmış soru-cevap tekniği ile “Eğitim Yöneticiliği Sınavlarına Hazırlık Kitabı” hazırlayan Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 No'lu Şube, kitaba şimdiye kadar sınavlarda çıkmış soruları da ilave etti. Toplam 265 sayfa olan kitap için Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Ali Yalçın; “mevzuatı sevimli hale getirdik” dedi.

İstanbul'da 10 ayrı merkezde üyelerine yönelik Yöneticilik Sınavlarına Hazırlık Kursu başlatacak olan Eğitim-Bir-Sen bütün konuları özet bir şekilde sunuya dönüştürdü. İstanbul Anadolu Yakasında Kartal, Sultanbeyli, Bostancı ve Ümraniye merkezli 4 kurs açılıyor. 10–11, 17–18 ve 24–25 Ekim olmak üzere kurslar hafta sonu tam gün olacak ve toplam 6 iş günü sürecek. Öğle arası yemek servisi de yapılacak olan kurslarda toplam 15 formatör görev yapacak.

Yöneticilik Sınavlarına Hazırlık Kurslarına katılmak isteyenlerin ilçe temsilcilikleri ile irtibata geçmeleri gerekiyor.

Memurlar.Net