Anasayfa

Teröristler kaçırdığı köylüyü öldürdü

Haber Giriş : 2009-10-31T18:17, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'nin Koçyiğit Köyü'nde 27 yaşındaki Emrah Samur, PKK'lı teröristler tarafından Irak'a kaçırılarak öldürüldü. Teröristler öldürdükleri Emrah Samur'un devlet yanlısı olduğunu iddia ederek cenazeyi de vermeyeceklerini ailesine bildirdi.

Bir süre önce Irak sınırında bulunan Şemdinli İlçesi Derecik Beldesiyakınlarındaki Koçyiğit Köyü'ne gelen bir grup terörist, evli 3 çocuk babası Emrah Samur'u evinden alarak Irak'a kaçırdı. Yaklaşık 20 gündür haber alınamayan Emrah Samur'un dün öldürüldüğü haberi köye ulaştırıldı.

Teröristler, Emrah Samur'un devlet yanlısı olduğu için sorgulanarak öldürüldüğünü Irak'ta bulunan akrabaları aracılığıyla ailesine bildirdi. Teröristler, Samur'un cenazesini de vermeyeceklerini belirtti.

Samur ailesi taziyeleri kabul ederken, devlet yetkililerinden Emrah Samur'un cenazesinin Irak'tan getirilmesi için yardımcı olmalarını istedi.

Milliyet