Anasayfa

Kocaeli'de doktor darp edildi

Haber Giriş : 2011-05-23T06:46, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Kocaeli Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde görevli doktor ile güvenlik görevlilerini darp ettikleri iddia edilen 10 kişi gözaltına alındı.

İzmit merkezde, bir grup tarafından darp edildiğini öne süren ve alkollü olduğu öğrenilen Özcan Alakuş, arkadaşlarıyla Kocaeli Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne geldi.

Görevli doktorlardan tedavisinin yapılmasını isteyen Alakuş ve arkadaşları, ''muayene için bekleyen hasta olduğunu, sırası gelince Alakuş'un da tedavisinin yapılacağını'' söyleyen doktor Sırrı Yalçın'la tartışmaya başladı.

Bu sırada Alakuş'un yakınları, Yalçın'ı ve kendilerini sakinleştirmeye çalışan güvenlik görevlilerini darp etti.

Hastaneye gelen polis ekipleri, gruba biber gazıyla müdahale etti. Hastane dışına çıkartılan ve olaya karıştıkları tespit edilen 10 kişi gözaltına alınırken, Alakuş İzmit Seka Devlet Hastanesine sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı