Anasayfa

Çiğköfteci cinayeti şüphelisi tutuklandı

KAYSERİ'de çiğköfteci dükkanı işleten 29 yaşındaki Ümit Gök'ü, evinde tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edilen Muammer Duman, tutuklandı.

Haber Giriş : 2012-06-25T11:50, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Kocasinan İlçesi Ziya Gökalp Mahallesi Güvercin Sokak Coşkun Sitesi B Blok 9'uncu katta 22 Haziran Cuma günü meydana gelen olayda, Talas İlçesi'nde çiğköftedükkanı bulunan Ümit Gök, evinde kimliği belirlenemeyen bir kişinin tabanca ile ateş etmesi sonucu karnından vuruldu. Gök, kaldırıldığı Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu, cinayet şüphelisi olarak 37 yaşındaki Muammer Duman, saklandığı bir evde olayda kullandığı tabancayla birlikte yakalandı. Nöbetçi mahkemece tutuklanan Duman, polise ve Cumhuriyet Savcılığına verdiği ifadesinde, Ümit Gök'ü, alacağını ödemediği için öldürdüğünü ileri sürdü.

DHA