Anasayfa

İşkence yaptıkları köpekleri zincirlerle bağladılar

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde işkence yapıldıktan sonra bir duvar dibine zincirlerle bağlanan 2 köpek, zabıta ekipleri tarafından kurtarıldı.

Haber Giriş : 2012-08-12T00:15, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Alınan bilgiye göre işkence edildikten sonra ilçenin Güngör Mahallesi'nde bulunan Hacı Ubeyt Camisi'nin arkasında tel ve zincirlerle bir duvara bağlanan 2 köpeği fark eden mahalle sakinleri, durumu Yüksekova Belediyesi zabıta ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen zabıta ekipleri, köpekleri uzun uğraşlar sonucunda bağlı bulundukları yerden kurtardı.

Konu ile ilgili bilgi veren zabıta ekibinden Muhsin Özcan, olayın üzüntü verici olduğunu belirterek, "Gördüğümüz manzara karşısında şok olduk. Hayvanlar korunması gerekirken, şiddete maruz bırakılıyorlar. Bunu yapanlar her kimse kınıyoruz" dedi.

İhlas Haber Ajansı