Anasayfa

Turistlerden Balıklıgöl'e ilgi

Şanlıurfa'daki Balıklıgöl'e yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösteriyor. Gölü gezip balıklara yem atan turistler, ardından kapalı çarşıda alışveriş yaparak Balıklıgöl anısını ölümsüzleştiriyor.

Haber Giriş : 2012-09-21T22:09, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Öte yandan turistlerin Balıklıgöl'e yoğun ilgisinden memnun kalan Şanlıurfalılar, “Balıklıgöl sayesinde yurt içinde ve yurt dışında hem memleketimiz tanıtılıyor hem de biz kazanıyoruz. Çünkü buraya gelen misafirler bir yandan gölü gezerken bir yandan da alışveriş yapıyor. Böylece onlar Urfa gezilerini ölümsüzleştirirken bizlerde satış yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz ”dediler.

Şanlıurfa'nın tarihini her gün yüzlerce kişiye anlatan rehber çocuklar da Balıklıgöl'ün turistlerin göz bebeği olmasından memnun olduklarını ifade etti.

İhlas Haber Ajansı