1- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ve Yönetim Kurulu üyelerini, eski Irak Başbakanı ve Irakiye lideri Iyad Allavi ile beraberindeki heyeti, Çankaya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul edecek.
2- TBMM Başkanı Cemil Çiçek Hırvatistan'da
- Çiçek, Cumhurbaşkanı İvo Yosipoviç, Parlamento Başkanı Yosip Leko ve Başbakan Zoran Milanoviç'le ayrı ayrı görüşecek, ZagrebŞehir Müzesi ile Güzel Sanatlar ve El Sanatları Müzesi'ni ziyaret edecek.
3- AK Parti TBMM Grubu, Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak.
- Erdoğan, grup toplantısından sonra Danimarka'ya hareket edecek.
4- CHP ve MHP grup toplantıları gerçekleştirilecek.
5- Suriye Muhalif ve Devrimci Ulusal Güçler Koalisyonu üyelerinin, ''geçici başbakanı''seçmek için düzenledikleri toplantıya devam edilecek.
6- (A) Milli Futbol Takımı, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri (D) Grubu'nda 22 Mart Cuma günü deplasmanda Andorra ile yapacağı maçın hazırlıklarına İspanya'da başlayacak.