Anasayfa

Emekli bankacı servetini bağışlayıp balkondan atladı

Antalya'da yaşayan Ferah Erdal, kanser olduğunu öğrenince servetini bağışlayıp, oturduğu evin balkonundan atladı

Haber Giriş : 2014-09-06T14:18, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Dün saat 18.00 sıralarında Konyaaltı İlçesi'nin Akkuyu Mahallesinde meydana gelen olayda, emekli olduktan sonra Antalya'ya yerleşen ve tek başına yaşayan Ferah Erdal, bir süre önce kanser olduğunu öğrenince bunalıma girdi.

4'ÜNCÜ KATTAN ATLADI

Dün öğleden sonra sahip olduğu 4 dairesi ile bir otomobilini eğitim ve çevre alanında faaliyet gösteren çeşitli yardım kuruluşlarına bağışladığını belirten 3 sayfalık mektup yazan Erdal, bunun yanında kendisi için yaptırdığı mezarın sıra numarası ile 950 TL defin parası bıraktıktan sonra 4'üncü katta oturduğu evin balkonundan atladı.

DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Kanlar içinde kalan Erdal, komşuları tarafından çağırılan ambulans ile Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Tedaviye alınan ve hayati tehlikesi süren Erdal'ın komşuları,

"Yalnız başına yaşayan güler yüzlü birisiydi" dedi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatt

İhlas Haber Ajansı