Anasayfa

Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcısı istifa etti

Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Kırşan, milletvekilliği aday adaylığı için istifa etti.

Haber Giriş : 2015-02-09T12:29, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42

Kırşan, yazılı açıklamasında, 2015 Yılı 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde, Batman'dan AK Parti milletvekili aday adayı olmak üzere istifa ettiğini bildirdi.

Bir dönem, MTA Genel Müdürlüğü Fizibilite Etütleri Dairesi Başkanlığı, MTA Genel Müdür Yardımcılığı, Başkent Doğalgaz Dağıtım AŞ Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Üyeliği yaptığını belirten Kırşan, 2010 yılından bu yana da Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcılığı ve tta Gayrimenkul AŞ Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini sürdürdüğünü kaydetti.

Kırşan, Genel Müdürlüğü süresince THY Denetim Kurulu, Trakya Elektrik Dağıtım AŞ Yönetim Kurulu, Ege Tütün İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu, TOBB Türkiye Doğalgaz Meclisi Üyeliği görevlerinde bulundu.

Batman Gercüş doğumlu olan Kırşan, evli ve 2 çocuk babası.

Anadolu Ajansı