Anasayfa

İinternet medyasının önde gelenleri, Başbakan'la sabah kahvaltısında buluşuyor.

Haber Giriş : 2004-02-25T10:19, Son Güncelleme 2018-03-27T00:42
Bir dönem yüzüne bakılmayan internet medyasının önde gelenleri, Başbakan'la sabah kahvaltısında buluşuyor.

Toplum değişiyor, ihtiyaçlar da değişiyor. Bu değişimin en büyük habercisi de internet. Türkiye'de çok yeni olan internet bu kısa sürede başdöndürücü bir hızla gelişti.

Hayata ve insana dair herşey internetten geçiyor. Avrupa'da devlet kurumları işlemlerini internet üzerinden yapıyor. İşte bu internetin bir de medya ayağı bulunuyor.

Dünya artık gazeteler 24 saatte bir dönmüyor. Her dakika baskıya giriyor. İnternet haber siteleri. Olaylar çok çabuk değişiyor. İnsanlar habere daha çabuk ulaşmak istiyor İşte internet medyasının gücü de buradan doğuyor.

Herşeyi anı anına aktararak okuyucuları bulundukları yerden enforme ediyor. Haber sitelerine olan ilgi her geçen gün artıyor. Artık önemli kişi ve kuruluşlar internet haber sitelerini görmememezlikten gelemiyor.

Yüzbinlerce insan bu sitelere giriyor. Türkiye'de ve dünyadaü olup biteni anlamaya çalışıyor.

Değişen toplumda artık internet haber siteleri gerçeği var. İşte bu gerçeği gören liderlerden biri de Başbakan Tayyip Erdoğan. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa bir başbakan internet medyasını resmi konutunda ağırlayacak. Sektörün sorunları ve gündem tartışılacak, Karşılılıklı fikir ayışverişinde bulunulacak.

internethaber

memurlar.net