'TBMM Çocuk', öğretmen ve öğrencilere tanıtılacak

TBMM Çocuk internet sayfasının hazırlık ve tanıtımı için TBMM Başkanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında işbirliği protokol imzalandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Şubat 2015 15:51, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
'TBMM Çocuk', öğretmen ve öğrencilere tanıtılacak

TBMM Çocuk internet sayfasının hazırlık ve tanıtımı için TBMM Başkanlığı İdari Teşkilatı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında işbirliği protokolü imzalandı.

TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu, imzalanan protokol ile TBMM Çocuk internet sayfası tanıtımının Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmen ve öğrencilere ulaştırılmasının sağlanacağını söyledi.

Neziroğlu, 8 ay önce açılan TBMM Çocuk internet sayfasında, yasama süreci, demokrasi bilinci ve milli egemenlik kavramlarına ilişkin çizgi filmler, oyunlar ve kitapların bulunduğunu belirtti.

İrfan Neziroğlu, Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılacak çalışmanın ardından, söz konusu sayfayı ziyaret eden çocuk sayısında artış beklediklerini ifade etti.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin de yapılacak işbirliği sayesinde, demokrasi kültürünün temel eğitim çağındaki çocuklar arasında yerleşmesinin daha kolay hale geleceğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber