Herkesin Bir Benzeri Varmış

Ağzınız açık kalacak!

  1. İşte Acun'a benzetilen o adam...

    İşte Acun'a benzetilen o adam...

  2. Kadrajda yer alan bir ismin Acun Ilıcalı'ya olan benzerliği dikkat çekti.

    Kadrajda yer alan bir ismin Acun Ilıcalı'ya olan benzerliği dikkat çekti.

  3. 15 yaşındaki lise öğrencisi Sudenaz Selvi, Türkay Şoray'a olan benzerliğiyle dikkat çekiyor. İşte ünlülere benzeyen hayranları...

    15 yaşındaki lise öğrencisi Sudenaz Selvi, Türkay Şoray'a olan benzerliğiyle dikkat çekiyor. İşte ünlülere benzeyen hayranları...

  4. Kadıköy - Kartal minibüsünde şoförlük yapan bu adam Erdal Beşikçioğlu'na benzerliği ile dikkat çekti.

    Kadıköy - Kartal minibüsünde şoförlük yapan bu adam Erdal Beşikçioğlu'na benzerliği ile dikkat çekti.

  5. Bruce Willis

    Bruce Willis

  6. Jason Statham

    Jason Statham

  7. 24 yaşındaki İskoç Chelsea Marr'ın hayatı Jolie'ye olan benzerliği sayesinde değişti.

    24 yaşındaki İskoç Chelsea Marr'ın hayatı Jolie'ye olan benzerliği sayesinde değişti.

  8. Bir petrol ve gaz firmasında çalışan Marr, Angelina Jolie'ye olan benzerliği sayesinde sosyal medyada fenomen haline geldi.

    Bir petrol ve gaz firmasında çalışan Marr, Angelina Jolie'ye olan benzerliği sayesinde sosyal medyada fenomen haline geldi.

  9. Genç kadın bu benzerliğin fark edilmesi sayesinde hem Instagram'da hem de Facebook'ta çok sayıda takipçi kazandı.

    Genç kadın bu benzerliğin fark edilmesi sayesinde hem Instagram'da hem de Facebook'ta çok sayıda takipçi kazandı.

  10. Hatta Chelsea Marr bu ilgiden öylesine memun kadı ki Facebook sayfasında bir teşekkür mesajı bile yayınladı.

    Hatta Chelsea Marr bu ilgiden öylesine memun kadı ki Facebook sayfasında bir teşekkür mesajı bile yayınladı.

  11. Marr mesajında Jolie'ye benzetilmekten mutluluk duyduğunu belirterek "Gerek benim sosyal medya sayfalarımda gerekse çeşitli internet bloglarında benzerlik konusuda yorum yapan, sözleriyle kendimi iyi hissettiren herkese teşekkür ederim" dedi.

    Marr mesajında Jolie'ye benzetilmekten mutluluk duyduğunu belirterek "Gerek benim sosyal medya sayfalarımda gerekse çeşitli internet bloglarında benzerlik konusuda yorum yapan, sözleriyle kendimi iyi hissettiren herkese teşekkür ederim" dedi.

  12. Chelsea Marr aslında pek de Angelina Jolie'ye benzediği görüşünde değil. "Dürüst olmam gerekirse ben böyle bir benzerlik görmüyorum. Aynaya baktğımda gördüğüm tek şey bütün diğer kızlar gibi bir sürü kusur" diye konuştu.

    Chelsea Marr aslında pek de Angelina Jolie'ye benzediği görüşünde değil. "Dürüst olmam gerekirse ben böyle bir benzerlik görmüyorum. Aynaya baktğımda gördüğüm tek şey bütün diğer kızlar gibi bir sürü kusur" diye konuştu.

  13. Sosyetik  Kim Kardashian popüler bir Amerikan giyim zincirinin son reklam kampanyalarında ona benzeyen bir modelin kullanılmasıyla, markanın patronlarına karşı yasal bir savaş başlattı.

    Sosyetik Kim Kardashian popüler bir Amerikan giyim zincirinin son reklam kampanyalarında ona benzeyen bir modelin kullanılmasıyla, markanın patronlarına karşı yasal bir savaş başlattı.

  14. Kim Kardashian’a fiziksel olarak benzeyen Melissa Molinaro’nun göründüğü reklam videosu YouTube’da 2 milyondan fazla görüntülendi.

    Kim Kardashian’a fiziksel olarak benzeyen Melissa Molinaro’nun göründüğü reklam videosu YouTube’da 2 milyondan fazla görüntülendi.

  15. Kardashian’ın dava dosyasında, tüketicilerin reklamdaki görüntüyle yanıltılabileceği, ünlü modelin kendi giyim markası ve ayakkabı kreasyonu da bulunduğu için kafaların karışabileceği belirtiliyor. ‘Super C-U-T-E’ sloganlı reklam şubattan beri yayında.

    Kardashian’ın dava dosyasında, tüketicilerin reklamdaki görüntüyle yanıltılabileceği, ünlü modelin kendi giyim markası ve ayakkabı kreasyonu da bulunduğu için kafaların karışabileceği belirtiliyor. ‘Super C-U-T-E’ sloganlı reklam şubattan beri yayında.

  16. Dava dosyasında Kardashian’ın Twitter’da 8 milyon takipçisi, Facebook’ta 5 milyondan fazla hayranı olan, internette en çok aranan isimlerden biri olduğuna dikkat çekilerek profesyonel ve ticari başarısını elde etmek için çok fazla enerji ve finansal çaba harcadığı vurgulanıyor.

    Dava dosyasında Kardashian’ın Twitter’da 8 milyon takipçisi, Facebook’ta 5 milyondan fazla hayranı olan, internette en çok aranan isimlerden biri olduğuna dikkat çekilerek profesyonel ve ticari başarısını elde etmek için çok fazla enerji ve finansal çaba harcadığı vurgulanıyor.

  17. Kim Kardashian(solda), Melissa Molinaro  <br>  Ünlü yıldızın talebi, reklamdan doğan zararının karşılanması ve Old Navy&#8217;nin kendisine benzeyen modeli reklamlarında kullanmayı bırakması. San Francisco merkezli Gap&#8217;in sözcüsü Louise Callagy, firmanın henüz davadan haberdar olmadığını, yorum yapmayacaklarını belirtti.

    Kim Kardashian(solda), Melissa Molinaro
    Ünlü yıldızın talebi, reklamdan doğan zararının karşılanması ve Old Navy’nin kendisine benzeyen modeli reklamlarında kullanmayı bırakması. San Francisco merkezli Gap’in sözcüsü Louise Callagy, firmanın henüz davadan haberdar olmadığını, yorum yapmayacaklarını belirtti.

  18. 22 yaşındaki genç kadın şarkıcı Dani Shay, şöhreti son dönemin pop ikonlarından 17 yaşındaki Justin Bieber'a benzerliğiyle yakaladı.  <br>  Amerikalı Dani Shay, önceki güne kadar YouTube&#8217;a gönderdiği videolarla dikkat çekmeye çalışan kendi halinde genç bir müzisyendi. Ancak Kanadalı Justin Bieber&#8217;a benzerliği fark edilince bir gecede şöhret oldu. 22 yaşındaki şarkıcı, 17&#8217;sindeki Bieber&#8217;a sadece fiziksel olarak benzemiyor, sesiyle de ünlü şarkıcıyı andırıyor. Zaten internette tıklanma rekorları kıran videolarında da onun şarkılarını söylüyor.

    22 yaşındaki genç kadın şarkıcı Dani Shay, şöhreti son dönemin pop ikonlarından 17 yaşındaki Justin Bieber'a benzerliğiyle yakaladı.
    Amerikalı Dani Shay, önceki güne kadar YouTube’a gönderdiği videolarla dikkat çekmeye çalışan kendi halinde genç bir müzisyendi. Ancak Kanadalı Justin Bieber’a benzerliği fark edilince bir gecede şöhret oldu. 22 yaşındaki şarkıcı, 17’sindeki Bieber’a sadece fiziksel olarak benzemiyor, sesiyle de ünlü şarkıcıyı andırıyor. Zaten internette tıklanma rekorları kıran videolarında da onun şarkılarını söylüyor.

  19. &#8220;Çok uzun süredir şarkı yazıp söylüyorum. Ancak Bieber&#8217;ın ünlenmesinden sonra bu daha görünür oldu. Aniden kendim değil ama bir başkası olarak tanındım. Sokakta beni görenler boynuma sarılıp imza istiyor&#8221; diyen Shay, başlangıçta bu durumdan rahatsız oluyormuş ancak zamanla alışmış, hatta durumun tadını çıkarmaya başlamış.<br>  Saçını yıllardır aynı şekilde kestirdiğini söyleyen Shay, ünlü şarkıcıya benzemek için özel bir şey yapmadığını söylüyor. İkili çok yakında Amerika&#8217;nın çok seyredilen programlarından Ellen DeGeneres Show&#8217;da düet yapacak.

    “Çok uzun süredir şarkı yazıp söylüyorum. Ancak Bieber’ın ünlenmesinden sonra bu daha görünür oldu. Aniden kendim değil ama bir başkası olarak tanındım. Sokakta beni görenler boynuma sarılıp imza istiyor” diyen Shay, başlangıçta bu durumdan rahatsız oluyormuş ancak zamanla alışmış, hatta durumun tadını çıkarmaya başlamış.
    Saçını yıllardır aynı şekilde kestirdiğini söyleyen Shay, ünlü şarkıcıya benzemek için özel bir şey yapmadığını söylüyor. İkili çok yakında Amerika’nın çok seyredilen programlarından Ellen DeGeneres Show’da düet yapacak.

  20. People, ünlülere en çok benzeyen hayranların fotoğraflarını yayınladı. Sonuç şaşırtıcı...

    People, ünlülere en çok benzeyen hayranların fotoğraflarını yayınladı. Sonuç şaşırtıcı...

  21. Angelina Jolie

    Angelina Jolie

  22. Leonardo DiCaprio

    Leonardo DiCaprio

  23. Hilary Duff

    Hilary Duff

  24. George Clooney

    George Clooney

  25. Rihanna

    Rihanna

  26. Johnny Depp ve Helena Bonham Carter

    Johnny Depp ve Helena Bonham Carter

  27. Whitney Houston

    Whitney Houston

  28. Cher

    Cher

  29. Jack Nicholson

    Jack Nicholson

  30. Sean Connery

    Sean Connery

  31. Paris Hilton

    Paris Hilton

  32. Victoria Beckham

    Victoria Beckham