PKK'nın İşkence Evleri! İnanılmaz Görüntüler

Örgütün hapishane olarak kullandığı binayı operasyon

  1. Şırnak’ın Cizre ilçesinde güvenlik güçleri örgütün hapishane olarak kullandığı binayı operasyonla temizledi.

    Şırnak’ın Cizre ilçesinde güvenlik güçleri örgütün hapishane olarak kullandığı binayı operasyonla temizledi.

  2. Örgütün çatışmalara ve hendeklere karşı çıkanları sandalyelere kelepçeleyerek sorgu ve işkence yaptığı belirlendi.

    Örgütün çatışmalara ve hendeklere karşı çıkanları sandalyelere kelepçeleyerek sorgu ve işkence yaptığı belirlendi.

  3. Hendeklerin kazılarak öz yönetim ilan edilmesine karşı çıkan bölge halkın örgütün hapishane olarak kullandığı binada işkenceden ve sorgudan geçirildiği ortaya çıktı.

    Hendeklerin kazılarak öz yönetim ilan edilmesine karşı çıkan bölge halkın örgütün hapishane olarak kullandığı binada işkenceden ve sorgudan geçirildiği ortaya çıktı.

  4. PKK’lılardan temizlenen binanın bazı odalarında kelepçeli sandalyelerin bulunması bunu doğrularken Cizre’de ‘özyönetim’ ilan eden Halk Meclisi Eş Başkanı Mehmet Tunç da 21 Ekim’de yaptığı açıklamada mahkemeler kurduklarını belirtmiş, “Sorgulamaları adli vakalarla sınırlı tutmuyoruz. ‘Ben sizi tanımıyorum’ diyorsa onun için de önlemleri alıyoruz.

    PKK’lılardan temizlenen binanın bazı odalarında kelepçeli sandalyelerin bulunması bunu doğrularken Cizre’de ‘özyönetim’ ilan eden Halk Meclisi Eş Başkanı Mehmet Tunç da 21 Ekim’de yaptığı açıklamada mahkemeler kurduklarını belirtmiş, “Sorgulamaları adli vakalarla sınırlı tutmuyoruz. ‘Ben sizi tanımıyorum’ diyorsa onun için de önlemleri alıyoruz.

  5. Olmadı onu 2-3 gün burada bırakıyoruz. Gerekirse de Cizre’yi terk etmesini sağlıyoruz. Eğer ailesi de onun gibi düşünüyorsa, aileyi de cezalandırıyoruz” demişti.

    Olmadı onu 2-3 gün burada bırakıyoruz. Gerekirse de Cizre’yi terk etmesini sağlıyoruz. Eğer ailesi de onun gibi düşünüyorsa, aileyi de cezalandırıyoruz” demişti.

  6. İşgal edilen evlerin duvarlarına namlu genişliğinde açılan deliklerden polis ve askerlere ateş edilirken çok sayıda polisin de bu binadan şehit edildiği öğrenildi.

    İşgal edilen evlerin duvarlarına namlu genişliğinde açılan deliklerden polis ve askerlere ateş edilirken çok sayıda polisin de bu binadan şehit edildiği öğrenildi.