Yediklerinize İnanamayacaksınız!

Aldığınız kaloriyi nasıl yakabileceğiniz hesaplandı

  1. Kalori yakmak hemen herkesin ortak sorunu. Ne kadar yemeliyiz, ne yememeliyiz, nasıl yakmalıyız... Uzman görüşlerinden tutun, arkadaş tavsiyelerine hemen her yerde en çok tartışılan konulardan biri bu. Scoopwhoop.com sitesi kafası yeteri kadar karışmış olanlar için işi basite indirgedi.

    Kalori yakmak hemen herkesin ortak sorunu. Ne kadar yemeliyiz, ne yememeliyiz, nasıl yakmalıyız... Uzman görüşlerinden tutun, arkadaş tavsiyelerine hemen her yerde en çok tartışılan konulardan biri bu. Scoopwhoop.com sitesi kafası yeteri kadar karışmış olanlar için işi basite indirgedi.

  2. İnternet sitesi güzel bir hizmet olarak, yediklerinize göre aldığınız kaloriyi nasıl yakabileceğinizi hesapladı ve bu hesabı koşu üzerinden kilometrelere döktü. Misal bir hamburgerin size verdiği kaloriyi yakmanız için 4 kilometreden biraz fazla koşmanız gerekiyor...

    İnternet sitesi güzel bir hizmet olarak, yediklerinize göre aldığınız kaloriyi nasıl yakabileceğinizi hesapladı ve bu hesabı koşu üzerinden kilometrelere döktü. Misal bir hamburgerin size verdiği kaloriyi yakmanız için 4 kilometreden biraz fazla koşmanız gerekiyor...

  3. Hangi gıdada ne kadar şeker var? <p>    Sağlıklı beslenmede günlük şeker tüketiminin 50 gramı (1 Küp şeker - 4gram) geçmemesi gerekiyor.

    Hangi gıdada ne kadar şeker var?

    Sağlıklı beslenmede günlük şeker tüketiminin 50 gramı (1 Küp şeker - 4gram) geçmemesi gerekiyor.