Survivor'da Morgül'ün Sakalları Neden Uzamıyor?

Survivor 2016'dan ilk kareler

  1. Survivor, 2016'ya da hızlı başladı. 7 Şubat Pazartesi akşamı başlayan programın yeni sezonuyla ilgili ilk iddia da gecikmedi.

    Survivor, 2016'ya da hızlı başladı. 7 Şubat Pazartesi akşamı başlayan programın yeni sezonuyla ilgili ilk iddia da gecikmedi.

  2. Bu iddia Survivor 2016'ının en dikkat çeken isimlerinden biri olan Yılmaz Morgül ile ilgiliydi.

    Bu iddia Survivor 2016'ının en dikkat çeken isimlerinden biri olan Yılmaz Morgül ile ilgiliydi.

  3. Onur Akay bu kez Survivor yeni sezonu yayınlanır yayınlanmaz Twitter'da Trend Topic (TT) olan meslektaşı Yılmaz Morgül için paylaşımda bulundu.

    Onur Akay bu kez Survivor yeni sezonu yayınlanır yayınlanmaz Twitter'da Trend Topic (TT) olan meslektaşı Yılmaz Morgül için paylaşımda bulundu.

  4. Akay, Yılmaz Morgül'ün özel bir durumu olduğunu, bu sebeple Acun Ilıcalı'nın ünlü sanatçıya özel izin verdiğini belirtti.

    Akay, Yılmaz Morgül'ün özel bir durumu olduğunu, bu sebeple Acun Ilıcalı'nın ünlü sanatçıya özel izin verdiğini belirtti.

  5. Onur Akay, kişisel sosyal medya hesabından "Yılmaz Morgül yaşadığı hastalıktan dolayı özel kremlerini götürmüş ve kendisine sakal traşı için özel izin verilmiş. Sakallı göremeyeceğiz." yazdı.

    Onur Akay, kişisel sosyal medya hesabından "Yılmaz Morgül yaşadığı hastalıktan dolayı özel kremlerini götürmüş ve kendisine sakal traşı için özel izin verilmiş. Sakallı göremeyeceğiz." yazdı.

  6. "acunilicali: Survivor'da ilk parkurumuz yarışmacılarımız icin hazır."

    "acunilicali: Survivor'da ilk parkurumuz yarışmacılarımız icin hazır."

  7. "acunilicali: Dominik'e ayak bastım, ama sağlam bastım Bigfoot :)"

    "acunilicali: Dominik'e ayak bastım, ama sağlam bastım Bigfoot :)"

  8. Güreşci ve boksör olan Çağan Atakan Arslan adaya gidecek beşinci isim oldu. Daha önce oyuncu Yunus Günce, eski Trabzonsporlu futbolcu İbrahim Yattara, şarkıcı Yılmaz Morgül ve manken Tuğba Özay’ın Survivor 2016’ya katılacağı açıklanmıştı. Şimdi de güreşci ve boksör olan Çağan Atakan Arslan, Survivor 2016’da yarışacak.

    Güreşci ve boksör olan Çağan Atakan Arslan adaya gidecek beşinci isim oldu. Daha önce oyuncu Yunus Günce, eski Trabzonsporlu futbolcu İbrahim Yattara, şarkıcı Yılmaz Morgül ve manken Tuğba Özay’ın Survivor 2016’ya katılacağı açıklanmıştı. Şimdi de güreşci ve boksör olan Çağan Atakan Arslan, Survivor 2016’da yarışacak.

  9. İlk olarak Yılmaz Morgül’ün ismi açıklanmış, ardından da futbolcu Yattara’nın ada yolcusu olduğu ilan edilmişti.

    İlk olarak Yılmaz Morgül’ün ismi açıklanmış, ardından da futbolcu Yattara’nın ada yolcusu olduğu ilan edilmişti.