Sosyal Medya İle Nasıl Para Kazanıyorlar?

Sayfa sahiplerinin nasıl para kazandıklarını biliyor muydunuz?

  1. Sosyal medyadan paylaşım yapan sayfa sahiplerinin nasıl para kazandıklarını biliyor muydunuz?  <br>  Facebook, Twitter ve Instagram gibi platformların gelişmesi yeni bir iş kolunun ortaya çıkmasını sağladı.

    Sosyal medyadan paylaşım yapan sayfa sahiplerinin nasıl para kazandıklarını biliyor muydunuz?
    Facebook, Twitter ve Instagram gibi platformların gelişmesi yeni bir iş kolunun ortaya çıkmasını sağladı.

  2. Hayatlarını sosyal medyada oluşturdukları sayfalarla uğraşarak geçiren sosyal medya fenomenleri nasıl para kazanıyor hiç merak ettiniz mi?

    Hayatlarını sosyal medyada oluşturdukları sayfalarla uğraşarak geçiren sosyal medya fenomenleri nasıl para kazanıyor hiç merak ettiniz mi?

  3. İşte herkesin merak ettiği sorunun cevabı...

    İşte herkesin merak ettiği sorunun cevabı...

  4. Salon.com'un hazırladığı rapora göre, sosyal medyadaki sayfalarında on binlerce takipçisi olan bu kişiler, sosyal medya reklamcılığı sayesinde pekte azımsanmayacak bir gelirin sahibi oluyor.

    Salon.com'un hazırladığı rapora göre, sosyal medyadaki sayfalarında on binlerce takipçisi olan bu kişiler, sosyal medya reklamcılığı sayesinde pekte azımsanmayacak bir gelirin sahibi oluyor.

  5. Rapora göre bu kişiler, sahip oldukları takipçi sayılarına oranla girdikleri post başına 5 ile 25 bin dolar arası kazanç sağlıyorlar.

    Rapora göre bu kişiler, sahip oldukları takipçi sayılarına oranla girdikleri post başına 5 ile 25 bin dolar arası kazanç sağlıyorlar.

  6. Bir diğer deyişle, Facebook, Twitter veya Instagram üzerinden bir ürün reklamı paylaşan sayfa sahipleri 15 ile 75 bin TL arasında bir ücret alıyor.

    Bir diğer deyişle, Facebook, Twitter veya Instagram üzerinden bir ürün reklamı paylaşan sayfa sahipleri 15 ile 75 bin TL arasında bir ücret alıyor.

  7. Kazandıkları bu para size fazla geldiyse, ünlülerin aldıkları ücretler sizi daha fazla şaşırtabilir.

    Kazandıkları bu para size fazla geldiyse, ünlülerin aldıkları ücretler sizi daha fazla şaşırtabilir.

  8. Ünlü isimlerin gittikleri bir otelde paylaştıkları ya da kullandıkları ürünle ilgili yaptıkları yorumları sosyal medyada sıklıkla paylaştıkları gözünüzden kaçmamıştır.

    Ünlü isimlerin gittikleri bir otelde paylaştıkları ya da kullandıkları ürünle ilgili yaptıkları yorumları sosyal medyada sıklıkla paylaştıkları gözünüzden kaçmamıştır.

  9. Firmaların ünlülerin bu paylaşımlarına ödedikleri ücret ise 100 ile 300 bin dolar arasında değişiyor.

    Firmaların ünlülerin bu paylaşımlarına ödedikleri ücret ise 100 ile 300 bin dolar arasında değişiyor.

  10. Örnek olarak ABD'li şov yıldızı Kim Kardashian'ın üvey kardeşi, bu tür paylaşımları karşılığında 300 bin dolar kazanıyor.

    Örnek olarak ABD'li şov yıldızı Kim Kardashian'ın üvey kardeşi, bu tür paylaşımları karşılığında 300 bin dolar kazanıyor.

  11. Milyonlarca takipçisi olan bu kişilerin paylaşımları aktif bir pazarda marka bilinirliğinin artmasında büyük rol oynuyor.

    Milyonlarca takipçisi olan bu kişilerin paylaşımları aktif bir pazarda marka bilinirliğinin artmasında büyük rol oynuyor.

  12. Kısacası çoğu kişinin hobi olarak yapıldığını düşündüğü sosyal medya sayfa yöneticiliği, o kişinin hatrı sayılır bir gelir elde etmesini sağlıyor.

    Kısacası çoğu kişinin hobi olarak yapıldığını düşündüğü sosyal medya sayfa yöneticiliği, o kişinin hatrı sayılır bir gelir elde etmesini sağlıyor.

  13. YOUTUBE'DAN MİLYON DOLARLAR KAZANDILAR!  <br>İşte 2015 yılında Youtube'dan milyon dolar kazanan video zenginleri!<br>  Rosanna Pansino<br>  KAZANCI: 2.5 Milyon Dolar<br>  Youtube kanalında yemek yaparak milyonlarca izleyiciyi toplama şansı bulan genç kadın bu yolla 2015 yılında milyon dolarlar kazandı.

    YOUTUBE'DAN MİLYON DOLARLAR KAZANDILAR!
    İşte 2015 yılında Youtube'dan milyon dolar kazanan video zenginleri!
    Rosanna Pansino
    KAZANCI: 2.5 Milyon Dolar
    Youtube kanalında yemek yaparak milyonlarca izleyiciyi toplama şansı bulan genç kadın bu yolla 2015 yılında milyon dolarlar kazandı.

  14. Roman Atwood<br>  KAZANCI: 2.5 Milyon Dolar<br>  Youtube kanalında yaptığı şakaları yayınlayan genç adam bu sayede 2015 yılında milyon dolar kazanan isimlerinden oldu.

    Roman Atwood
    KAZANCI: 2.5 Milyon Dolar
    Youtube kanalında yaptığı şakaları yayınlayan genç adam bu sayede 2015 yılında milyon dolar kazanan isimlerinden oldu.

  15. Lilly Singh<br>  <br>KAZANCI: 2.5 Milyon Dolar  Youtube kanalında komedi skeçleri ve müzik videoları paylaşan genç kadın 2015 yılının milyon dolar kazanlarından bir diğeri...

    Lilly Singh

    KAZANCI: 2.5 Milyon Dolar Youtube kanalında komedi skeçleri ve müzik videoları paylaşan genç kadın 2015 yılının milyon dolar kazanlarından bir diğeri...

  16. Michelle Phan<br>  KAZANCI: 3 Milyon Dolar<br>  27 yaşındaki genç kadın Youtube kanalında saç ve makyaj videolarıyla çok fazla takipçiye ulaşmayı başardı. Phan 2015 yılının en çok kazananlarından!

    Michelle Phan
    KAZANCI: 3 Milyon Dolar
    27 yaşındaki genç kadın Youtube kanalında saç ve makyaj videolarıyla çok fazla takipçiye ulaşmayı başardı. Phan 2015 yılının en çok kazananlarından!

  17. KSI  <br>KAZANCI: 4.5 Milyon Dolar  <br>Henüz yaşı çok küçük olan KS, oynadığı oyunları videoya kaydederek Youtube kanalından paylaşıyor. Bu sayede küçük çocuk 2015 yılının en çok kazananlarından biri oldu.

    KSI
    KAZANCI: 4.5 Milyon Dolar
    Henüz yaşı çok küçük olan KS, oynadığı oyunları videoya kaydederek Youtube kanalından paylaşıyor. Bu sayede küçük çocuk 2015 yılının en çok kazananlarından biri oldu.

  18. Rhett & Link<br>  KAZANCI: 4.5 Milyon Dolar<br>  Çılgın ikili bazı ürünlerin reklamlarını komik ve kendi tarzlarında yeniden uyarlayarak yaptıkları Youtube kanalında 2015 yılında milyon dolarlık oldular.

    Rhett & Link
    KAZANCI: 4.5 Milyon Dolar
    Çılgın ikili bazı ürünlerin reklamlarını komik ve kendi tarzlarında yeniden uyarlayarak yaptıkları Youtube kanalında 2015 yılında milyon dolarlık oldular.

  19. Lindsey Stirling<br>  KAZANCI: 6 Milyon Dolar<br>  Youtube kanalında çaldığı şarkıları kaydeden genç kadın bu kanal sayesinde hem milyonlarca takipçiye ulaştı hem de 2015 yılında milyon dolarlar kazandı.

    Lindsey Stirling
    KAZANCI: 6 Milyon Dolar
    Youtube kanalında çaldığı şarkıları kaydeden genç kadın bu kanal sayesinde hem milyonlarca takipçiye ulaştı hem de 2015 yılında milyon dolarlar kazandı.

  20. The Fine Brothers<br>  KAZANCI: 8.5 Milyon Dolar<br>  Online prodüktör, yazar ve yönetmen olan iki kafadar Youtube kanalı üzerinden yaptıkları yayın sayesinde 2015 yılında milyon dolarlar kazandı.

    The Fine Brothers
    KAZANCI: 8.5 Milyon Dolar
    Online prodüktör, yazar ve yönetmen olan iki kafadar Youtube kanalı üzerinden yaptıkları yayın sayesinde 2015 yılında milyon dolarlar kazandı.

  21. Smosh<br>  KAZANCI: 8.5 Milyon Dolar<br>  Komedi ikilisi olan Ian Hecox ve Anthony Padilla Youtube kanalları sayesinde 2015 yılının ikinci en çok kazananı oldu.

    Smosh
    KAZANCI: 8.5 Milyon Dolar
    Komedi ikilisi olan Ian Hecox ve Anthony Padilla Youtube kanalları sayesinde 2015 yılının ikinci en çok kazananı oldu.

  22. PewDiePie<br>  KAZANCI: 12 Milyon Dolar<br>  Youtube kanalında oynadığı komik video görüntülerini ve farklı konularda yaptığı yorumları paylaştı. 2015 yılında en çok kazanan isim oldu.

    PewDiePie
    KAZANCI: 12 Milyon Dolar
    Youtube kanalında oynadığı komik video görüntülerini ve farklı konularda yaptığı yorumları paylaştı. 2015 yılında en çok kazanan isim oldu.

  23. İşte Harvard'ın 10 kez reddettiği o milyarder!<br>  22.7 Milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin 33. Kişisi olan, Alibaba'nın kurucusu Jack Ma, katıldığı Dünya Ekonomik Forumu'nda önemli açıklamalarda bulundu.

    İşte Harvard'ın 10 kez reddettiği o milyarder!
    22.7 Milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin 33. Kişisi olan, Alibaba'nın kurucusu Jack Ma, katıldığı Dünya Ekonomik Forumu'nda önemli açıklamalarda bulundu.

  24. Üniversite sınavlarında iki kez başarısız olan, üçüncü denemesinde ise düşük puanlı bir üniversitede iki yıllık eğitim almayı başaran Jack Ma'nın iş hayatı eğitim hayatına benzemedi.

    Üniversite sınavlarında iki kez başarısız olan, üçüncü denemesinde ise düşük puanlı bir üniversitede iki yıllık eğitim almayı başaran Jack Ma'nın iş hayatı eğitim hayatına benzemedi.

  25. Jack Ma düşük sermayesi ile 1999 yılında Alibaba adlı e-ticaret sitesini kurdu. Ticarette bilinenin aksine hareket eden Jack Ma, kısa sürede internetin devleri arasına girmeyi başardı.

    Jack Ma düşük sermayesi ile 1999 yılında Alibaba adlı e-ticaret sitesini kurdu. Ticarette bilinenin aksine hareket eden Jack Ma, kısa sürede internetin devleri arasına girmeyi başardı.

  26. Bugün on binlerce çalışanı ile dünyanın birçok noktasında merkezi olan Alibaba'nın kurucusu Jack Ma, katıldığı birçok konferansta gençlere "Ben yapabildiysem günümüz gençlerinin yüzde 80'i de başarabilir" şeklinde mesaj vermektedir.

    Bugün on binlerce çalışanı ile dünyanın birçok noktasında merkezi olan Alibaba'nın kurucusu Jack Ma, katıldığı birçok konferansta gençlere "Ben yapabildiysem günümüz gençlerinin yüzde 80'i de başarabilir" şeklinde mesaj vermektedir.

  27. Mütevazi yaşantısı ve hayırseverliği ile bilinen Jack Ma, Dünya Ekonomik Forumunda hakkında bilinmeyen bir hikayesini daha ortaya çıkardı.

    Mütevazi yaşantısı ve hayırseverliği ile bilinen Jack Ma, Dünya Ekonomik Forumunda hakkında bilinmeyen bir hikayesini daha ortaya çıkardı.

  28. Jack Ma konuşması sırasında Harvard Üniversitesine 10 kez başvurduğunu fakat hepsinde reddedildiğini açıkladı.

    Jack Ma konuşması sırasında Harvard Üniversitesine 10 kez başvurduğunu fakat hepsinde reddedildiğini açıkladı.

  29. Bugün 100 Milyonlarca genç Jack Ma'nın yaşantısını ve fikirlerini örnek almakta. Gençlere ayrıca önem veren Jack Ma, 2013 yılında Alibaba'nın üst yöneticiliğinden ayrılarak yerini gençlere bıraktığını açıklamıştı.

    Bugün 100 Milyonlarca genç Jack Ma'nın yaşantısını ve fikirlerini örnek almakta. Gençlere ayrıca önem veren Jack Ma, 2013 yılında Alibaba'nın üst yöneticiliğinden ayrılarak yerini gençlere bıraktığını açıklamıştı.

  30. Jack Ma aynı zamanda Çin'in ve dünyanın en büyük sorunlarından bir tanesi olan çevre kirliliğine karşıda ciddi girişimlerde bulunmakta, çalışmalar yapmaktadır.

    Jack Ma aynı zamanda Çin'in ve dünyanın en büyük sorunlarından bir tanesi olan çevre kirliliğine karşıda ciddi girişimlerde bulunmakta, çalışmalar yapmaktadır.