Kalbi Güçlendiriyor Afrodizyak Etkisi Yaratıyor!

Kalbi güçlendiriyor

  1. Maydanoz, ülkemizde özellikle salatalara katılarak tüketilen, küçük ama sağlık açısından çok önemli bir Akdeniz bitkisidir. Aynı zamanda afrodizyak etkisiyle mutluluk hormonlarını uyarıp çiftlerin ilacı oluyor...

    Maydanoz, ülkemizde özellikle salatalara katılarak tüketilen, küçük ama sağlık açısından çok önemli bir Akdeniz bitkisidir. Aynı zamanda afrodizyak etkisiyle mutluluk hormonlarını uyarıp çiftlerin ilacı oluyor...

  2. Maydanoz içerdiği esansiyel yağlar aracılığı ile kalıcı iltihaplara karşı etkilidir. İltihaptan kaynaklanan hastalıklara yakalanma oranını düşürür ve bağışıklık sitemini genel anlamda korur.

    Maydanoz içerdiği esansiyel yağlar aracılığı ile kalıcı iltihaplara karşı etkilidir. İltihaptan kaynaklanan hastalıklara yakalanma oranını düşürür ve bağışıklık sitemini genel anlamda korur.

  3. Astım hastalığına da iyi geldiği söylenmektedir. Özellikle maydanoz suyunun astım ataklarının şiddetini azalttığı ve bronşları açtığı söylenir.

    Astım hastalığına da iyi geldiği söylenmektedir. Özellikle maydanoz suyunun astım ataklarının şiddetini azalttığı ve bronşları açtığı söylenir.

  4. Maydanozun en çok cilt sağlığını koruduğunu söylemek yanlış bir iddia olmaz. Maydanoz, serbest radikallere karşı çok etkilidir ve özellikle akne ve sivilce sorunlarına karşı etkilidir.

    Maydanozun en çok cilt sağlığını koruduğunu söylemek yanlış bir iddia olmaz. Maydanoz, serbest radikallere karşı çok etkilidir ve özellikle akne ve sivilce sorunlarına karşı etkilidir.

  5. Mutluluk ve haz hormonları olan serotonin ve endorfin hormonunu salgılanmasına yardımcı oluyor.

    Mutluluk ve haz hormonları olan serotonin ve endorfin hormonunu salgılanmasına yardımcı oluyor.

  6. Sinüslerin dolduğu ve öksürün arttığı zamanlarda maydanoz çayı veya suyu içmek iyi geliyor.

    Sinüslerin dolduğu ve öksürün arttığı zamanlarda maydanoz çayı veya suyu içmek iyi geliyor.

  7. İçerdiği C, B12, K ve A vitaminleri kemik sağlığı için hayati derecede önemlidir. Bunun yanında bu vitaminler sinir sitemi sağlığının korunması için önemlidir.

    İçerdiği C, B12, K ve A vitaminleri kemik sağlığı için hayati derecede önemlidir. Bunun yanında bu vitaminler sinir sitemi sağlığının korunması için önemlidir.

  8. İçerdiği vitamin ve bileşenler yardımıyla böbreklerin düzenli ve sağlıklı bir şekilde çalışması için fayda sağlar. Fakat aşırı tüketmemeye dikkat etmek gerekir. Aksi durumda bazı sorunlar yaşatabilir.

    İçerdiği vitamin ve bileşenler yardımıyla böbreklerin düzenli ve sağlıklı bir şekilde çalışması için fayda sağlar. Fakat aşırı tüketmemeye dikkat etmek gerekir. Aksi durumda bazı sorunlar yaşatabilir.

  9. Maydanozun içerdiği esansiyel yağlar saçlar ve kafa derisi için iyi gelir. Maydanoz suyunun saçlar uygulanmasının saç dökülmesini engellediğini savunan uzmanlar vardır.

    Maydanozun içerdiği esansiyel yağlar saçlar ve kafa derisi için iyi gelir. Maydanoz suyunun saçlar uygulanmasının saç dökülmesini engellediğini savunan uzmanlar vardır.

  10. Kan basıncının düzgün olması birçok açıdan vücut sağlığı için önemlidir. Maydanozun içerdiği folik asit kalp için çok faydalıdır. Ayrıca kan basıncı seviyesini düzenlediği için kalp krizi riskini azaltır.

    Kan basıncının düzgün olması birçok açıdan vücut sağlığı için önemlidir. Maydanozun içerdiği folik asit kalp için çok faydalıdır. Ayrıca kan basıncı seviyesini düzenlediği için kalp krizi riskini azaltır.

  11. Uykusuzluk sorunlarını çözme özelliği vardır. Yatmadan önce bir yaprak tüketmeniz halinde rahat bir uyku çekmenize yardımcı olabilir. Ayıca yorgunluğu giderici özelliği vardır. Sinir sistemini korur.

    Uykusuzluk sorunlarını çözme özelliği vardır. Yatmadan önce bir yaprak tüketmeniz halinde rahat bir uyku çekmenize yardımcı olabilir. Ayıca yorgunluğu giderici özelliği vardır. Sinir sistemini korur.

  12. Genel anlamda sindirim sitemine ciddi katkı sağlar. Genelde hareketsiz kalan bağırsaklarda görülen kabızlık sorunları için önemli bir besin kaynağıdır. Kabızlık sorunu çözmenin dışında bağırsak kurtlarını döker.

    Genel anlamda sindirim sitemine ciddi katkı sağlar. Genelde hareketsiz kalan bağırsaklarda görülen kabızlık sorunları için önemli bir besin kaynağıdır. Kabızlık sorunu çözmenin dışında bağırsak kurtlarını döker.

  13. Cinsel gücü artırıyor.

    Cinsel gücü artırıyor.