Teknoloji Milyarderlerinin Otomobilleri

Teknoloji milyarderlerinin altında hangi otomobiller var?

  1. FordSocial'ın hazırladığı listeye göre teknoloji milyarderlerinin kullandığı otomobiller.

    FordSocial'ın hazırladığı listeye göre teknoloji milyarderlerinin kullandığı otomobiller.

  2. Facebook'un kurucusu ve CEO'su Mark Zuckerberg birçok otomobile sahip ve Acura TSX de bunlardan biri. Zuckerberg son olarak 1,3 milyon dolardan başlayan fiyatlarla satılan İtalya Pagani Huayra da edinmiş.

    Facebook'un kurucusu ve CEO'su Mark Zuckerberg birçok otomobile sahip ve Acura TSX de bunlardan biri. Zuckerberg son olarak 1,3 milyon dolardan başlayan fiyatlarla satılan İtalya Pagani Huayra da edinmiş.

  3. Bill Gates'in bir Porsche koleksiyonuna sahip olduğu biliniyor. Ancak favorisi ise 13 yıl önce satın aldığı Porsche 959.

    Bill Gates'in bir Porsche koleksiyonuna sahip olduğu biliniyor. Ancak favorisi ise 13 yıl önce satın aldığı Porsche 959.

  4. En değerli e-ticaret ve teknoloji şirketlerinden olan Amazon'un kurucu ortağı ve CEO'su Jeff Bezos 1996 model, 4 bin dolar değerinde Honda Accord kullanıyor.

    En değerli e-ticaret ve teknoloji şirketlerinden olan Amazon'un kurucu ortağı ve CEO'su Jeff Bezos 1996 model, 4 bin dolar değerinde Honda Accord kullanıyor.

  5. Snapchat'in kurucusu ve mevcut CEO'su Evan Spiegel'in birçok lüks otomobile sahip olduğu biliniyor. Haziran 2013'te B Serisi yatırım aldıktan sonra Spiegel kendine Ferrari California satın aldı.

    Snapchat'in kurucusu ve mevcut CEO'su Evan Spiegel'in birçok lüks otomobile sahip olduğu biliniyor. Haziran 2013'te B Serisi yatırım aldıktan sonra Spiegel kendine Ferrari California satın aldı.

  6. Google'ın kurucu ortağı Sergey Brin, Tesla'nın en sadık müşterilerinden biri. Şirketin son modeli Tesla Model X'e de sahip olan dördüncü kişi.

    Google'ın kurucu ortağı Sergey Brin, Tesla'nın en sadık müşterilerinden biri. Şirketin son modeli Tesla Model X'e de sahip olan dördüncü kişi.

  7. Tesla ve SpaceX'in kurucu ortağı olan milyarder Elon Musk, 1967 model 1 E-Type Jaguar'ından da vazgeçemiyor.

    Tesla ve SpaceX'in kurucu ortağı olan milyarder Elon Musk, 1967 model 1 E-Type Jaguar'ından da vazgeçemiyor.

  8. İlk otomobili Porsche Boxster olan Cook, son zamanlarda BMW 5 serisi kullanıyor.

    İlk otomobili Porsche Boxster olan Cook, son zamanlarda BMW 5 serisi kullanıyor.

  9. Larry Page de Sergey Brin gibi Tesla'nın en sadık müşterilerinden aynı zamanda şirketin ilk yatırımcılarından. Larry Page de Tesla kullanıyor.

    Larry Page de Sergey Brin gibi Tesla'nın en sadık müşterilerinden aynı zamanda şirketin ilk yatırımcılarından. Larry Page de Tesla kullanıyor.

  10. Napster'ın kurucusu ve Facebook'un ilk başkanı olan Sean Parker San Francisco'da Audi S5 kullanıyor. Los Angeles'ta olduğu zamanlardaysa Tesla Model S terci ediyor.

    Napster'ın kurucusu ve Facebook'un ilk başkanı olan Sean Parker San Francisco'da Audi S5 kullanıyor. Los Angeles'ta olduğu zamanlardaysa Tesla Model S terci ediyor.

  11. Oracle'ın kurucusu ve CEO'su Larry Ellison'ın kendine ait bir araç filosu olduğu biliniyor. Son dönemde kullandığı favori otomobiliyse Lexus LFA.

    Oracle'ın kurucusu ve CEO'su Larry Ellison'ın kendine ait bir araç filosu olduğu biliniyor. Son dönemde kullandığı favori otomobiliyse Lexus LFA.

  12. Dell'in kurucusu ve CEO'su Michael Dell de birçok otomobile sahip. Bunlar arasında artık üretilmeyen Hummer H2 de bulunuyor. Favorisiyse Porsche Carrera GT.

    Dell'in kurucusu ve CEO'su Michael Dell de birçok otomobile sahip. Bunlar arasında artık üretilmeyen Hummer H2 de bulunuyor. Favorisiyse Porsche Carrera GT.

  13. Facebook'un ilk yazılımcısı ve oratklardan Dustin Moskovitz, Volkswagen R32 Hatchback kullanıyor.

    Facebook'un ilk yazılımcısı ve oratklardan Dustin Moskovitz, Volkswagen R32 Hatchback kullanıyor.

  14. Microsoft'un kurucu ortağı ve eski CEO'su olan aynı zamanda NBA takımlarından Los Angeles Clippers'ın sahibi olan Steve Ballmer, Ford Fusion Hybrid kullanıyor.

    Microsoft'un kurucu ortağı ve eski CEO'su olan aynı zamanda NBA takımlarından Los Angeles Clippers'ın sahibi olan Steve Ballmer, Ford Fusion Hybrid kullanıyor.